Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Scholentour Fataal in Bioscoop Studio’s Aalsmeer

Het is voor middelbare scholen mogelijk de Nederlandse film Fataal exclusief te reserveren bij Bioscoop Studio’s Aalsmeer. Fataal vertelt het verhaal van Milan, een vriendelijke en ambitieuze jongen, die slachtoffer wordt van zinloos geweld. Op indrukwekkende wijze laat de film zien wat de gevolgen zijn van zinloos geweld. Een onderwerp dat helaas nog altijd aan de orde van de dag is en waar (veelal) jongeren mee te maken krijgen.

Fataal scholentour

Het is voor scholen mogelijk de film te kijken voor een scholentarief van €5,- per leerling. Ook is het mogelijk aanvullend gebruik te maken van de lesmodule die in samenwerking met stichting MOED is ontwikkeld of een Q&A sessie te houden met bijvoorbeeld regisseur Jesse Bleekemolen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Devon Schimmel (bioscoopmanager) per e-mail: d.schimmel@studiosaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 75 3607.

Praktische informatie over uw voorstelling

 • Tijdstip in overleg tussen 09.30 en 16.00 uur
 • Bioscoopzaal geschikt voor 700 leerlingen
 • Geschikt voor onder- en bovenbouw
 • Parkeren bus of fietsen voor de hoofdentree
 • Speciaal scholentarief voor de film van €5,- per leerling
 • Garderobe aanwezig

De locatie

Diverse locaties in Studio’s Aalsmeer zijn gebruikt voor de opnames van de film. Zo is Hoek van Holland gebruikt als de nachtclub Jaguars. Studio’s Aalsmeer was daarom een logische keuze voor de voorpremière en de kick-off van de scholentour op 5 december 2016.

Fataal – de film

Fataal is gebaseerd op meerdere waar gebeurde verhalen over slachtoffers van zinloos geweld. Milan opent met steun van zijn vriendin Sophie de dansclub ‘Jaguars’. Het blijkt een groot succes te worden tot op een vroege morgen Milan door drie mannen in elkaar geslagen wordt. Hij komt in het ziekenhuis terecht en hoort dat hij niet meer kan lopen. Zijn wereld en die van zijn dierbaren stort in.

Over de regisseur

Jesse Bleekemolen (19) maakt met Fataal zijn debuut als regisseur. Op 16-jarige leeftijd groeide zijn ambitie een film te maken over een maatschappelijk onderwerp uit tot de productie van Fataal. Zijn doel om impact te maken en de maatschappij flink wakker te schudden hoopt hij te realiseren in samenwerking met scholen. Inmiddels hebben al meer dan 20 scholen zich aangemeld.

Meer nieuws

 • Dutch Pet Conference & Awards

  De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

 • Opnames Wie Ben Ik?!

  Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...