Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

The Club is een karaktervolle en spannende cabaret club; perfect voor workshops en presentaties. De intieme setting zorgt voor natuurlijke interactie en gezelligheid. Met zitplaatsen rondom een klein podium lijkt de ruimte gemaakt voor performances met een gouden randje zoals onder andere sizzling jazz, rauwe blues, stand-up comedy en sexy Burlesque.

Inspiratie

Workshops
Bent u op zoek naar een locatie die u de mogelijk geeft écht in contact te komen met uw gasten en waarbij interactie en betrokkenheid van belang is? The Club is een intieme en originele setting voor het houden van bijvoorbeeld workshops.

Hostesses in kostuum
Uw gasten verwelkomen op een manier die echt indruk maakt? Een hostess in een stijlvol en artistiek kostuum met een gouden twist, zorgt voor het dat beetje extra glamour.

Arrangementen

Spelshow
Dit arrangement is geïnspireerd op iconische shows die in Studio’s Aalsmeer zijn opgenomen. Uw medewerkers zullen schitteren in een op maat gemaakte interactieve spelshow, onder leiding van een echte quizmaster!

Comedy Night
The Club is ingericht als echte New Yorkse comedy club, waar de maandelijkse comedy avonden een begrip zijn geworden. Aan uw evenement een lachkick toevoegen? Dat kan met het Comedy Night arrangement. Show, inclusief bites en drankjes v.a. €39,50 p.p.

Capaciteit

Receptie
150 personen

Diner
120 personen

Buffet
150 personen

Theateropstelling
150 personen

Faciliteiten

1 Bar Podium 8 x 4 meter

Afmetingen

25,5 x 9,6 meter

The Club

360o

The Club

Sfeerfoto's