Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Veelgestelde vragen

  • Alles
  • Zakelijk
  • Uitgaan
  • TV-studio's
  • Over Studio's Aalsmeer
Alles

Een vraag

Wat is de maximale capaciteit van Studio’s Aalsmeer?

Het maximaal aantal toegestane personen in het evenementencomplex van Studio’s Aalsmeer is 3.000 personen. Plenair in theateropstelling is de maximum capaciteit 800 personen.

Ik ben iets verloren tijdens een evenement. Wie kan ik bellen om te vragen of het is gevonden?

Gevonden en ingenomen voorwerpen die niet zijn opgehaald, worden na afloop van het evenement afgegeven bij de receptie van Studio’s Aalsmeer U kunt de receptioniste bereiken via telefoonnummer 0297 - 75 36 00.

Is er een garderobe aanwezig?

Afhankelijk van het type evenement is er een bemande garderobe aanwezig waar u uw jas en waardevolle spullen tegen een tarief van €1,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Is er wifi in Studio’s Aalsmeer?

In Studio’s Aalsmeer kunt u gebruik maken van het gratis Wi-Fi t.b.v. het surfen op internet, social media en het gebruik van uw email. Open hiervoor het netwerk “Free WiFi - Studio’s Aalsmeer”. Vergeet niet om bij ons in te checken op Facebook of #studiosaalsmeer te gebruiken in uw Tweets.

Op evenementen met meer dan 150 bezoekers en/of wanneer er intensief gebruik wordt gemaakt van laptops en mobiele apparaten adviseren wij opdrachtgevers om een “dedicated line” te reserveren. Met een dedicated line beschikt u over een eigen netwerk en een hoge bandbreedte.

Als ik een evenement organiseer in Studio’s Aalsmeer is dat dan exclusief?

De locaties die u heeft gehuurd zijn exclusief voor u en uw gasten. Openbare ruimtes zoals de foyer en de gangpaden richting de overige locaties kunnen wij niet exclusief toezeggen aangezien we rekening moeten houden met de bezoekers van onze huurders, waaronder het Casino, Restaurant Eetze, Bioscoop Aalsmeer en kantoorhoudende bedrijven.

Waar vind ik de capaciteit en specificaties per locatie?

De capaciteit, het aantal vierkante meters, de aanwezige faciliteiten en techniek per locatie vindt u op de ‘locatie-pagina’.

Kan ik een rondleiding krijgen door de televisiestudio's?

Voor uw evenement kunt u een “Studio Tour” reserveren. Met uw gasten neemt u een kijkje behind the scenes in Studio’s Aalsmeer en ontdekt u de rijke historie en de bedrijvigheid die schuil gaat achter deze magie. De studio tour vindt u onder arrangementen.

Mag ik gebruik maken van mijn eigen cateraar?

Een eigen cateraar geniet niet de voorkeur. Studio’s Aalsmeer is een professionele evenementenlocatie met een complexe logistiek en hecht veel waarde aan kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen faciliteren wij doorgaans evenementen inclusief eten en drinken. Alleen de locatie huren is niet mogelijk. Afhankelijk van het evenement willen we het werken met een eigen cateraar voor het eten overwegen. De volgende voorwaarden zijn daarop echter van toepassing:

- Wij brengen bij verzorging van eigen eten servicekosten of omzetderving in rekening.
- Drankjes en service/bedienend personeel worden altijd door Studio’s Aalsmeer verzorgt.
- Het eten dient in een professionele keuken te zijn bereid zijn en door een professionele cateraar verzorgd te worden. Aan de HACCP eisen dient voldaan te worden.
- Uitgeserveerde diners worden in principe niet verzorgd in samenwerking met een voor ons onbekende partij.

Mag ik gebruik maken van mijn eigen AV leverancier?

In overleg met onze sales afdeling is dat mogelijk. Standaard werken wij samen met Heuvelman Sound & Vision, een gerenommeerde partij voor audiovisuele dienstverlening. Indien er wordt gewerkt met een eigen AV leverancier dan dient deze te worden goedgekeurd door Studio’s Aalsmeer en zal onze huistechnicus tijdens het evenement worden ingezet.

Is Studio’s Aalsmeer ook een evenementenbureau?

Primair is Studio’s Aalsmeer een evenementenlocatie die locaties inclusief culinaire invullingen en techniek faciliteert. Onze Meeting & Events afdeling denkt echter graag mee in concepten en arrangementen en heeft ook een adviserende rol. Mocht u de gehele productie willen uitbesteden aan Studio’s Aalsmeer dan is dat ook mogelijk. Wij werken met verschillende professionele producers die uw evenement van A-Z kunnen verzorgen.

Zijn de locaties ook te huur als particulier?

Dat is zeker mogelijk. Studio’s Aalsmeer is de ideale locatie voor feesten en partijen. Het is zelfs mogelijk om in het huwelijksbootje te stappen in Studio’s Aalsmeer. Wij zijn dan ook een erkende trouwlocatie.

Mag ik mijn eigen dranken meenemen voor mijn evenement?

Het standaard assortiment dranken dient altijd afgenomen te worden bij Studio’s Aalsmeer. Mocht u een speciale wijn of champagne willen schenken op uw evenement dan is dat in overleg mogelijk.

Is er meubilair inbegrepen in de locatiehuur?

Alle locaties met uitzondering van de Big Apple zijn ingericht met standaard meubilair. Afhankelijk van het aantal personen, thema en type evenement kan er extra meubilair ingehuurd worden. U kunt bij de afdeling Meetings & Events informeren welk meubilair inbegrepen is in de locatiehuur.

Is er techniek inbegrepen in de locatiehuur?

Het vast hangend licht en geluid is inbegrepen in de locatiehuur met uitzondering van het LED Decor in het Theater. Laat de afdeling Meetings & Events u adviseren of er aanvullend techniek benodigd is voor uw evenement. Technici zijn niet inbegrepen in de locatiehuur.

Kan Studio’s Aalsmeer het entertainment verzorgen voor mijn evenement?

Wij werken dagelijks samen met diverse artiestenbureaus en zelfstandige artiesten. Op basis van uw wensen kunnen we voor ieder type evenement een passende invulling verzorgen. Mede door de dinnershow Brooklyn Nights beschikken we over een brede portefeuille aan artiesten en ballet.

Hoe lang bestaat Studio’s Aalsmeer?

In 1920 werd het gebouw in gebruik genomen als de Bloemenveiling van Aalsmeer. Joop van den Ende opende in 1983 televisiestudio’s in Aalsmeer. Eind 2015 is de nieuwe strategie Studio’s Aalsmeer ‘Live’ uitgerold.

Zijn de tv-studio’s nog in gebruik?

De tv-studio’s van Studio’s Aalsmeer zijn nog steeds in gebruik.

Wanneer is Joop van den Ende vertrokken?

Joop van den Ende is in 2010 met Endemol vertrokken. De herinneringen zijn echter nog steeds volop aanwezig in het pand. Zo bevindt zich in het gebouw een Joop van den Ende foyer en is het oude kantoor van de televisieproducent omgetoverd tot ‘Joop van den Ende boardroom’.

Ik wil werken bij Studio's Aalsmeer

Leuk dat je geïnteresseerd bent in werken bij Studio’s Aalsmeer. Bekijk de vacaturepagina om te zien welke vacatures Studio’s Aalsmeer op dit moment biedt.

Er is geen vacature, maar ik wil werken bij Studio's Aalsmeer

Studio’s Aalsmeer staat altijd open voor nieuw talent. Voel je vrij om je cv en motivatiebrief te sturen naar work@studiosaalsmeer.nl.

Waar kan ik parkeren?

Studio’s Aalsmeer heeft een parkeerdek voor de hoofdentree en beschikt over een eigen parkeergarage. Op het parkeerdek is plek voor maximaal 250 auto’s en de parkeergarage heeft 750 parkeerplekken.

Hoe lang mag ik maximaal parkeren?

Er is geen maximale parkeertijd bij Studio’s Aalsmeer en u kunt 24 uur per dag uitrijden.

Is het parkeerterrein beveiligd?

Het parkeerterrein van Studio’s Aalsmeer is afgesloten met slagbomen. Het parkeerterrein is enkel bestemd voor werknemers, huurders en bezoekers van Studio’s Aalsmeer.

Kan ik Studio's Aalsmeer met het OV goed bereiken?

Studio’s Aalsmeer is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt voor de deur uitstappen bij de bushalte Van Cleeffkade. Zowel lijn 340 als lijn 198 is aangesloten op deze bushalte.

Is het toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen?

Het is in Studio’s Aalsmeer niet toegestaan om eigen drank- en/of etenswaren mee te nemen. Er is een kiosk aanwezig met een ruim assortiment.

Mag er gerookt worden?

Studio’s Aalsmeer is rookvrij met uitzondering van de rookruimte die zich op de begane grond bevindt.

Is de garderobe bewaakt?

De garderobe van Studio’s Aalsmeer is bewaakt. U kunt uw jas laten ophangen en ontvangt hierbij een garderobenummer. Bij inwisseling van uw garderobenummer ontvangt u de bijbehorende jas terug.

Wat zijn de openingstijden?

Studio’s Aalsmeer is geopend van:
maandag 08.00 uur - 00.00 uur
dinsdag 08.00 uur - 23.30 uur
woensdag 08.00 uur - 00.00 uur
donderdag 08.00 uur - 23.30 uur
vrijdag 08.00 uur - 23.30 uur
zaterdag 12.00 uur - 23.30 uur
zondag 12.00 uur - 23.30 uur

Zijn er parkeerplaatsen voor minder validen?

Naast de hoofdentree van Studio’s Aalsmeer bevinden zich vier parkeerplaatsen voor minder validen.

Is Studio’s Aalsmeer rolstoelvriendelijk?

Studio’s Aalsmeer is rolstoelvriendelijk. Alle evenementenlocaties bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor rolstoelen. The Club is hoger gelegen, maar is voorzien van een oprijplaat voor rolstoeltoegankelijkheid. Bij de foyer bevinden zich twee liften, waarmee ook de andere verdiepingen met een rolstoel bereikt kunnen worden.

Is er een rolstoel te leen?

Studio’s Aalsmeer heeft één rolstoel ter beschikking voor bezoekers. Neem voorafgaand aan uw bezoek contact op met de receptie voor de beschikbaarheid van de rolstoel: 0297 – 753 600.

Ik zit in een rolstoel, mag mijn begeleider gratis mee?

Dit is geheel afhankelijk van het evenement. Neem hiervoor contact op met de organisator van het evenement.