Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Studio 3

Studio 3 is een blackbox met een oppervlakte van 322 m2. Deze oppervlakte zorgt er in combinatie met de dansvloer voor dat de studio een uitgebreide verzameling aan mogelijkheden biedt.

Studio 3 kan gebruikt worden voor de opnames van tv-programma’s en videoclips en is bovendien geschikt voor fotografie en repetities van bijvoorbeeld dansshows. Producties als Goede Tijden, Slechte Tijden en de musicalrepetities van Disney’s The Lion King vonden in Studio 3 een geschikte locatie.

De ophangmogelijkheden in de studio zijn groots om de snelheid en het gemak voor het opbouwen van het decor te verbeteren. De techniek in de blackbox wordt geplaatst naar aanleiding van de benodigdheden voor uw opnames. Studio 3 beschikt over een kleedkamer welke gedeeld wordt met Studio 2 en 4.

Portfolio

Studio 3 is met de dansvloer uitermate geschikt voor repetities voor dansshows. Zo zijn de repetities voor Disney’s The Lion King in 2016 in Studio 3 gehouden. In het verleden werd Studio 3 voornamelijk gebruikt voor de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Specificaties

Lengte x breedte
23 x 14 meter

Hoogte
9 meter

Werkhoogte
8 meter

Oppervlakte
322 m2

Faciliteiten

3 Kleedkamers
Visagieruimte
Gedeeld met studio 2 & 4

Stroomvoorziening
6 x 32 A
1 x 63 A

Type vloer

Dansvloer