Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

De luxe komt u tegemoet zodra u de Pianobar binnenstapt. Het kleine etablissement met de meterslange bar is honderd procent warm rood en glanzend zwart. De rode pluchen stoelen en de zwart leren banken nodigen u uit om plaats te nemen rondom de grote glanzende vleugel. De Pianobar heeft klasse en ademt internationale allure. Dit is een plek om ingetogen te genieten. Een plek die voelt als thuis.

Inspiratie

Live muziek
De Pianobar heeft een uitstekende akoestiek. Centraal in de Pianobar vindt u een grote vleugel waar een pianist plaatsneemt. Van rustige klassieke stukken tot jazzy sounds, met live muziek komt deze stijlvolle ruimte het meest tot haar recht.

Mainstreet
Aansluitend op de Pianobar bevindt zich Mainstreet. Een gezellig ‘straatje’ dat bijvoorbeeld ingericht kan worden met culinaire versnaperingen, merchandise of een fotohoek. We informeren u graag over de mogelijkheden de diverse ruimtes te combineren.

Luxe voorontvangst
Heeft u een programma in het Theater of de Big Apple en wilt u uw gasten verwelkomen met een welkomstdrankje en aperitief? De Pianobar leent zich bij uitstek voor een luxe voorontvangst.

Arrangementen

Winterse Borrel
Proef de feestelijke sfeer van Studio’s Aalsmeer tijdens de wintermaanden met het winterse borrel arrangement. De champagne staat klaar voor een feestelijk ontvangst en winterse hapjes worden uitgeserveerd.

Grand Piano Get Together
Een compleet aangeklede borrel inclusief live muziek is al mogelijk vanaf €24,50 per persoon. Bekijk hiervoor het Grand Piano Get Together arrangement.

Capaciteit

Receptie
150 personen

Diner
60 personen

Buffet
150 personen

Theater
100 personen

Faciliteiten

1 bar
Podium met vleugel

Afmetingen

15,2 x 13,3 meter

Pianobar

360o

Pianobar

Sfeerfoto's