Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Faciliteiten

De zes televisiestudio’s worden gebruikt voor kleine studio opnames tot grote landelijke producties. Dankzij de omliggende facilitaire ruimtes bent u tijdens opnames van alle gemakken voorzien.

De diverse televisiestudio’s zijn geschikt voor het opnemen van commercials, tv-series, spelshows, maar ook uitstekend voor fotografie en repetities. In Studio’s Aalsmeer beschikt u over voldoende parkeergelegenheid, diverse grote ontvangstruimtes en facilitaire voorzieningen.

Catering

Trek gekregen van de opnames? Dan kunt u terecht bij het bedrijfsrestaurant dat zich vlak bij de televisiestudio’s bevindt. Dagelijks wordt een heerlijk, wisselend buffet geboden. Bovendien is het mogelijk om een maaltijd naar wens te laten verzorgen. Het bedrijfsrestaurant heeft 80 zitplaatsen.

Joop van den Ende foyer

De Joop van den Ende foyer is uitermate geschikt voor het opvangen van publiek van uw tv-programma of show. De foyer is sfeervol ingericht met foto’s van programma’s die in het verleden zijn opgenomen. Bij de foyer bevinden zich toiletten voor zowel dames als heren. De Joop van den Ende foyer bevindt zich naast het bedrijfsrestaurant en de bar Whimmy’s.

Bereikbaarheid

Met een ligging van 10 minuten van Schiphol en 15 minuten van Amsterdam heeft Studio’s Aalsmeer een gunstige ligging. Bovendien zijn de studio’s uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast de ingang bevindt zich een bushalte en Studio’s Aalsmeer heeft een eigen parkeerplaats met ongeveer 1.000 plekken.

Parkeren

Komt u met de auto naar de opnamestudio’s? Studio’s Aalsmeer heeft een parkeergarage die maar liefst 750 parkeerplaatsen bevat. Voor het pand ligt bovendien een parkeerdek met maximaal 250 plaatsen. U kunt dus gemakkelijk met de auto naar de studio’s komen. Voor de parkeertarieven verwijzen wij u graag door.

Garderobe

In de foyer bevindt zich een grote garderobe. Deze kan worden ingezet bij het opvangen van het publiek voor uw televisieprogramma of show.

Kantoor- en vergaderruimtes

Wilt u tijdens de opnames vergaderen of brainstormsessies inlassen? Dat is goed mogelijk bij Studio’s Aalsmeer. In het gebouw bevinden zich diverse kantoren en inspirerende vergaderruimtes welke dicht bij de studio’s gelegen zijn.

Sanitaire voorziening

Door het gebouw heen zijn er diverse toiletgroepen voor dames, heren en minder validen.

Whimmy’s

Na afloop van de opnames gezellig borrelen met de cast en crew? Dat is goed mogelijk bij Whimmy’s. Whimmy’s is een gezellig bruincafé waar tv-persoonlijkheden als André van Duin en Ron Brandsteder in het verleden hun drankje deden. Whimmy’s is gelegen naast het bedrijfsrestaurant en de Joop van den Ende foyer.

Vragen en informatie

Zoekt u een veelzijdige locatie voor een tv-productie? Neem contact met ons op via:
reserveringen@
studiosaalsmeer.nl

of: 0297 75 36 00