Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Contact & Route

Heeft u vragen, feedback of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Route

Vanaf de A4

Neem de afslag Hoofddorp / Aalsmeer/ Schiphol / N201. Volg 2e rijstrook van links om verder te gaan richting de Rozenburgdreef / N201. Hou rechts aan en volg de borden voor Aalsmeer. Sla bij de stoplichten rechtsaf en voeg in op de Rozenburgdreef / N201. Neem de afslag richting Pudongweg / Rijsenhout. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Pudongweg. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Kruisweg / N196. Rij over de Aalsmeerderbrug en rij door tot u Studio’s Aalsmeer aan uw rechterhand ziet verschijnen. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

Vanaf de A5

Neem afslag 3 + 3A en voeg in op de Hoofddorpdreef / N201 richting Hoofddorp. Volg de twee rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Kruisweg / N196. Rij over de Aalsmeerderbrug en rij door tot u Studio’s Aalsmeer aan uw rechterhand ziet verschijnen. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

Vanaf de A2

Neem afslag 4 (Vinkeveen richting Hilversum). Sla rechtsaf naar de Provincialeweg / N2O1. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Legmeerdijk / N231. Volg de 2 rechter rijstroken om rechtsaf te slaan naar de Burgemeester Kasteleinweg / N196. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Van Cleeffkade en vervolgens rechtsaf naar het parkeerdek van Studio’s Aalsmeer.

 

Bereikbaarheid met het OV

Studio’s Aalsmeer is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt voor de deur uitstappen bij de bushalte Van Cleeffkade. Zowel lijn 340 als lijn 198 is aangesloten op deze bushalte.

Parkeren

U kunt eenvoudig voor de deur parkeren bij Studio’s Aalsmeer. Onze parkeergarage biedt plek voor ca. 1000 voertuigen.

Openingstijden
24h per dag geopend

Bijzonderheden
Maximale doorrijhoogte: 1,95 meter. De parkeergarage is NIET toegankelijk voor motoren. Auto’s met LPG installatie moeten parkeren op dek acht of negen.

Contact

Adres
van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297 – 753 600
receptie@studiosaalsmeer.nl

Meetings & Events
Tel: 0297 – 753 600
receptie@studiosaalsmeer.nl

TV-Studio’s
Tel: 0297 – 753 600
receptie@studiosaalsmeer.nl