Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Big Apple

Offerte aanvragen

Unieke elementen als een replica van de Brooklyn Bridge, de spectaculaire verlichte skyline van Manhattan, een levensgrote Amerikaanse locomotief en de metershoge verlichte showtrap maken deze ruimte tot een waar pronkstuk. Tel daar een tweede niveau bij op waar u geniet van een grandioos uitzicht.

Dit maakt de Big Apple een ideale locatie om te dineren in New York of feesten in Amerikaanse sferen. De afgelopen jaren zijn hier ook tal van televisieprogramma’s opgenomen. Grote namen uit de Nederlandse muziek en showbizz schitterden op het podium.

Inspiratie

Entertainment
Feestelijke gelegenheden worden extra feestelijk met passend entertainment. Afhankelijk van de gewenste sfeer en het thema kunnen we dansers, zangers of zelfs een dinnershow arrangeren.

Themafeest
Organiseert u een feest met een speciaal thema of voor een bijzondere gelegenheid? Met behulp van bijzondere en passende decoraties verandert deze locatie in bijvoorbeeld Central Park, een luxe cruiseschip of Gotham City.

Seated dinner
De Big Apple is de locatie om met een gezelschap tot max. 600 personen te dineren. Met uitzicht op Amerikaanse taferelen geniet u van een heerlijk 3- of 4-gangen diner.

VIP bovenverdieping
Op de eerste verdieping van de Big Apple heeft u vanaf de Brooklyn Bridge een prachtig uitzicht op de zaal. Dit deel van de Big Apple is ideaal om als VIP- of lounge gedeelte in te richten.

Arrangementen

Dinnershow Brooklyn Nights
Geniet van een compleet verzorgde avond muziek, entertainment en culinaire hoogtepunten. Met Brooklyn Nights beleeft u van een 4-gangen dinnershow, theaterspektakel en een spetterende afterparty.

Correspondentendiner
Een toespraak om nooit te vergeten? Met het correspondentendiner wordt de CEO van uw bedrijf klaargestoomd om als echte cabaretier een unieke performance neer te zetten. Wordt deze presidentiële traditie dit jaar opgevolgd door uw bedrijf?

Winter Wonderland
IJsberen, sneeuwvlokken en schaatsen. De winter is het koudste, maar wellicht ook sfeervolste seizoen. Studio’s Aalsmeer hult zich in sneeuw voor een culinair en ijzig spektakel, met het Winter Wonderland arrangement.

Christmas Carol Dinner
Geniet van een luxe 4-gangen diner, terwijl een gospelkoor de kerstklassiekers op een soulvolle en swingende manier ten gehore brengt. Bekijk het Christmas Carol Dinner arrangement

Capaciteit

Receptie
1400 personen

Diner
500 personen

Buffet
1000 personen

Theateropstelling
200 personen

Faciliteiten

3 Bars
Podium 8×4 meter
Showtrap

Afmetingen

Beneden
38 x 17,5 meter

Boven
38 x 17,5 meter (uitsparing +/- 110m2)

Big Apple

360o

Big Apple

Sfeerfoto's