Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Organisatie

Studio’s Aalsmeer is een locatie vol beleving met 4 Live-domeinen: zakelijke evenementen, uitgaan, kantoorruimte en televisiestudio’s.

Studio’s Aalsmeer heeft een prachtige, rijke geschiedenis: van bloemenveiling tot – de in Nederland wereldberoemde – televisiestudio’s van Joop van den Ende. Live entertainment kreeg hier een hele nieuwe betekenis. Vandaag de dag is Studio’s Aalsmeer een van Nederlands meest unieke locaties voor alles op het gebied van live communicatie, evenementen en entertainment.

De vier domeinen van Studio’s Aalsmeer

Ons domein loopt van inspirerende vergaderlocaties tot grootschalige corporate events en van kantoorverhuur voor de starter tot de gevestigde orde. Alle vier domeinen leveren een substantiële bijdrage aan het DNA van Studio’s Aalsmeer.

Zakelijke evenementen

Studio’s Aalsmeer biedt hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De uitgebreide, persoonlijke service en ongekende faciliteiten maken ons een unieke locatie voor ieder zakelijk evenement.

Uitgaan

Genieten van een gezellige avond uit met een vleugje showbizz. We bieden een spraakmakende programmering bestaande uit comedyavonden, theatervoorstellingen en de dinnershow Brooklyn Nights.

Televisiestudio’s

Zes televisiestudio’s die samen de bakermat van de Nederlandse televisie vormen en nog altijd het huis zijn voor menig televisieshow. In Studio’s Aalsmeer bevinden zich diverse opnamestudio’s variërend in afmetingen van ca. 180m2 tot ca. 2000m2. Aansluitend bevinden zich bijbehorende facilitaire ruimten: geluid-, beeld-, en lichtregiekamers, kleedkamers en greenrooms.

Kantoren

Studio’s Aalsmeer is een hub voor bedrijven uit de media-, entertainment- en evenementenbranche. Door een relevant in-house netwerk ontstaat een synergie en dynamische omgeving om kantoor te vesten.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
info@studiosaalsmeer.nl