Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Uw evenement in een televisiestudio met echt een ‘grande entree’? De imposante studiodeuren van Studio 5 zorgen voor een hoog showbizz-gehalte. Vroeger was dit het decor van o.a. ’t Zonnetje in Huis en Onderweg naar Morgen. Tegenwoordig is de studio voorzien van een dansvloer en daardoor geschikt voor diverse soorten feesten, partijen en dansrepetities.

Inspiratie

Break-out sessies
Studio 5 beschikt over drie ruimtes van verschillende formaten en is daardoor geschikt voor een plenair onderdeel gevolgd door break-out sessies.

Joop v/d Ende foyer
Wilt u voor uw feest of bijeenkomst een exclusief ontvangst? Met de Joop van den Ende foyer beschikt u over uw eigen entree en foyer. De marmeren vloer geeft de foyer een luxe uitstraling. Op de wanden komen historische momenten uit de televisiegeschiedenis van Studio’s Aalsmeer terug, zodat uw gasten zich direct in de televisiewereld wanen.

Dansworkshop
Studio 5 is voorzien van een professionele dansvloer. Deze studio is het decor geweest van diverse dansfeesten en internationale danswedstrijden. Op een creatieve wijze werken aan samenwerking, of ‘partnering’ zoals het in de danswereld wordt genoemd, kan met een dansworkshop.

Capaciteit

Receptie
600 personen

Restaurant
250 personen

Theater
350 personen

Faciliteiten

Studiodeuren
Standaard licht en geluid

Bijzonderheden
Dansvloer

Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid

Afmetingen

17,7 x 29 meter

Studio 5

Sfeerfoto's