Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Zonder twijfel is Studio 1 de locatie met de meest rijke geschiedenis binnen Studio’s Aalsmeer. Van origine een veilinggebouw waar in de vroege ochtenden miljoenen bloemen zijn verhandeld, tot het hart van Joop van den Ende’s televisie imperium.

Iconische formats zoals de Playbackshow, Miljoenenjacht, Dancing with the Stars en The Voice Kids kwamen hier tot leven. Nog altijd is deze blackbox met originele granieten bloemenveilingvloer in gebruik voor talloze televisieprogramma’s. Wanneer er geen tv-producties zijn is het mogelijk uw evenement in deze unieke locatie te laten plaatsvinden.

Inspiratie

Presentator
In Studio 1 is televisiegeschiedenis geschreven en worden nog steeds verschillende programma’s opgenomen of live uitgezonden. Een presentator met televisieachtergrond maakt van Studio 1 een unieke evenementenlocatie met televisiethema. Prijs op aanvraag.

Concert
Live muziek voor een groot publiek? Studio 1 is de grootste concertlocatie van Studio’s Aalsmeer. Met een podium en artiest wordt Studio 1 een concerthal met industriële look.

Flexibele ruimte
Wilt u in Studio 1 diverse ruimtes maken? Ook dat is mogelijk. We assisteren graag bij het maken van een passende verdeling en de aankleding.

Joop v/d Ende foyer
Wilt u voor uw feest of bijeenkomst een exclusief ontvangst? Met de Joop van den Ende foyer beschikt u over uw eigen entree en foyer. De marmeren vloer geeft de foyer een luxe uitstraling. Op de wanden komen historische momenten uit de televisiegeschiedenis van Studio’s Aalsmeer terug, zodat uw gasten zich direct in de televisiewereld wanen.

Capaciteit

Receptie
3000 personen

Theateropstelling
1900 personen

Faciliteiten

Kleedkamer

Bijzonderheden
Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid

Afmetingen

34 x 61 meter

Studio 1

Sfeerfoto's