Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Professioneel geoutilleerd en inspirerend van sfeer. Het Theater vormt de ideale omgeving voor een bedrijfsmeeting, productpresentatie of ander commercieel evenement. Het Theater is uitgerust met één van Europa’s grootste (deels beweegbare) LED-schermen. Maar liefst 220m2, oftewel bijna 8 miljoen lampjes, luiden een nieuw tijdperk in van presenteren aan een groot publiek.

Inspiratie

Show & Interactie
Wat zorgt ervoor dat een bijeenkomst impact maakt? Verrassende elementen zoals een showblok met muziek en dans, of extra interactie door plots een catchbox het publiek in te gooien. We adviseren u graag bij het samenstellen van een origineel programma, waar uw bezoekers nog lang over zullen spreken.

Dagvoorzitter
Een dagvoorzitter leidt gesprekken in goede banen, zorgt voor de juiste toon bij uw event en kan aan een bestaand concept een compleet nieuwe impuls geven. Ideaal voor bijvoorbeeld congressen en jaarvergaderingen.

Big Apple
Combineert u uw bezoek aan het theater met een diner of feest? Breng dan een bezoekje aan het New York van Studio’s Aalsmeer. Uw gasten zullen het theater intreden via de hoofdingang en vertrekken via een kleine passage voor in de zaal. Dit leidt hen direct naar de Big Apple, wat een klein element lijkt, maar voor een groot wow-effect zorgt.

LED-scherm
De imposante LED-schermen geven een geheel nieuwe dimensie aan (product)presentaties. Als decor, video-wall, live-verbinding of interactieve muur; de mogelijkheden zijn eindeloos. We informeren u graag en kunnen u assisteren bij het creëren van content.

Arrangementen

Presentatie
Met een custom-made LED-decor wordt uw presentatie, productlancering of congres visueel optimaal ondersteund. Om het organiseren van uw bijeenkomst eenvoudiger te maken, hebben we een compleet nieuw Presentatie arrangement samengesteld. Dit is inclusief 3 decors die speciaal voor uw bedrijf worden ontworpen.

Zilver – Beste Congrestheater 2017

Dat het theater zich uitstekend leent voor congressen, dat bewijst de 2e plaats in de Congrestheater verkiezing. Was is 2016 nog een 4e plaats voor Studio’s Aalsmeer weggelegd, in 2017 was de zilveren positie een feit!

Capaciteit

780 stoelen

Faciliteiten

220 m2 LED beweegbare LED panelen Podium 14 x 11 meter

Afmetingen

19,6 x 30,6 meter

Theater

360o

Theater

Sfeerfoto's