Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Voorpremière Fataal in Studio’s Aalsmeer

Woensdag 2 november 2016 was de officiële voorpremière van Fataal in Bioscoop Studio’s Aalsmeer. Jesse Bleekemolen (19) maakt met deze film over zinloos geweld zijn debuut als regisseur. Cast en crewleden, waaronder hoofdrolspeler Jeffrey Hamilton, waren voor de gelegenheid aanwezig voor een Meet & Greet sessie.

Opnames in Studio’s Aalsmeer
Voor de opnames van Fataal zijn diverse locaties in Studio’s Aalsmeer gebruikt. Zo is ‘Hoek van Holland’ het decor voor de nachtclub ‘Jaguars’. Dit maakte Studio’s Aalsmeer dan ook een toepasselijke locatie voor de voorpremière.

Productie & Inspiratie
Voor de film begon, hield Jesse Bleekemolen een voorwoord over zijn eerste film. De productie van de film was een bijzondere gebeurtenis, want Bleekemolen was slechts 16 jaar oud toen hij begon. Zijn visie om het bewustzijn rondom zinloos geweld te vergroten en het verhaal achter de krantenkoppen te tonen werkte inspirerend. De cast- en crewleden hebben gedurende twee jaar belangeloos meegewerkt aan deze productie.

Voorpremière

Bioscoopmanager Devon Schimmel, die tevens een kleine rol in de film uitoefende, is enthousiast over de voorpremière: “Ik heb de productie van Fataal op de voet gevolgd; van opnames tot de film op het witte doek en de reacties van onze bezoekers zien. Het verhaal maakte duidelijk veel indruk. De Meet & Greet met de acteurs en afterparty met Charly Luske die o.a. de titelsong ‘fly’ zong maakte deze avond compleet.”

Fataal is o.a. te zien in Bioscoop Studio’s Aalsmeer en wordt ingezet als lesmateriaal op middelbare scholen. Ook zal het filmscript de basis vormen voor de interactieve theatervoorstelling die vanaf seizoen 2017/2018 in theaters in heel Nederland te zien is.

Fataal
Fataal is gebaseerd op meerdere waar gebeurde verhalen over slachtoffers van zinloos geweld. De ambitieuze Milan opent met steun van zijn vriendin Sophie de dansclub ‘Jaguars’. Het blijkt een groot succes te worden tot op een vroege morgen Milan door drie mannen in elkaar geslagen wordt. Hij komt in het ziekenhuis terecht en hoort dat hij nooit meer kan lopen. Zijn wereld en die van zijn dierbaren stort in.

Over Jesse Bleekemolen
Dat Jesse Bleekemolen (19 jaar) is gemaakt voor de televisiewereld bleek al op zijn twaalfde leeftijd. Hij liep toen een snuffelstage bij Eyeworks. Vanaf dat moment was hij niet meer uit de film- en televisiewereld weg te denken. In 2014 richtte hij zijn eigen multi-media bedrijf ‘JSB productions’ op. De speelfilm Fataal is dan ook de eerste productie van JSB. Het was overigens niet de eerste keer dat Bleekemolen aanwezig was in de theaterzaal van Studio’s Aalsmeer. Hij kende de omgeving nog door zijn vrijwilligerswerk bij het theater.

Meer nieuws

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...