Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Glennis Grace special guest bij Brooklyn Nights

De Dinnershow Brooklyn Nights heeft opnieuw een grote gastartiest aangekondigd voor het nieuwe seizoen. Glennis Grace zal op vrijdag 16 november en zaterdag 22 december op het podium in Studio’s Aalsmeer schitteren. Producent Frank Wentink (Wentink Forno & Partners) is trots dat Glennis Grace zich voor twee avonden bij zijn 50-tallige cast voegt.

De Dinnershow Brooklyn Nights onderscheidt zich al jaren met diverse grote gastartiesten. Onder anderen musicalster Stanley Burleson en Bryan B geven regelmatig acte te présence. Voor het jubileumseizoen is Glennis Grace bevestigd. Frank Wentink: “Ik ben verheugd dat deze Nederlandse soul diva na America’s Got Talent een tussenstop maakt in Aalsmeer. Haar fenomenale optredens maken telkens een diepe indruk op me. We blijven overigens in Amerikaanse sferen; het thema van de dinnershow is tenslotte New York. If you can make it there, you’ll make it anywhere” vertelt hij op melodieuze toon.

Compleet verzorgde avond uit

De dinnershow Brooklyn Nights is een compleet verzorgde avond uit vol top entertainment en culinaire hoogtepunten. De afwisselende avond bestaat uit een dinnershow in de Big Apple met luxe 4-gangendiner, een Broadway theaterspektakel, afterparty in verschillende locaties en uitzwaai finale.

Bezoek voor meer informatie en kaartverkoop de website www.brooklyn-nights.nl. Alle arrangementen zijn op basis van een all-inclusive formule en verkrijgbaar vanaf €79,95.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...