Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Voorlopig geen Brooklyn Nights in Studio’s Aalsmeer

Er zal voorlopig geen nieuw seizoen van dinnershow Brooklyn Nights te zien zijn in Studio’s Aalsmeer. Het theater wordt momenteel ingezet voor de nieuwe musical ONE die vanaf eind november 2021 van start gaat.

Brooklyn Nights is jarenlang vast onderdeel geweest van het evenementenprogramma in Studio’s Aalsmeer. De show is voorlopig gestopt en het is niet bekend of er een vervolg zal komen. Het theater van Studio’s Aalsmeer biedt nu het podium aan de nieuwe musical ONE. Eind november 2021 vindt de première plaats en vanaf dat moment zijn er regelmatig voorstellingen om te bezoeken.

 

Een visueel en muzikaal spektakel

ONE is een geheel nieuwe theaterervaring. Het volledig bewegende decor, de visuele presentatie, de sensationele stunts van acrobaten en free runners, de magische muziek vertolkt door de beste zangers en zangeressen en het prachtige liefdesverhaal verteld door de beste acteurs. Samen zijn zij de ingrediënten voor een magische avond uit. Lees meer over deze voorstelling in onze blog.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...