Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Dutch Pet Conference & Awards

De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de Dutch Pet Conference. Van alle sprekers trok astronaut André Kuipers de meeste aandacht. Tijdens het avondprogramma heette organisator Gijs Bartels van ‘Academy Bartels Event Management’ de gasten welkom bij een spetterende Awardshow van de hand van theater producers Frank Wentink en Marc Forno.

Dagvoorzitter Annemarie Brüning presenteerde overdag een sterk programma. De inspirerende verhalen van de drie keynote sprekers, Kitty Koelemeijer, Kees Buur en astronaut André Kuipers, werden afgewisseld door parallelsessies. Tijdens deze sessies gaven sprekers, René van den Bos, Paul Burger, Tim Lammers, Jeroen Oomen, Corine van Winden en het Trendpanel, ieder vanuit hun eigen expertise, hun visie op de huisdierenbranche. Het Trendpanel bestaat uit vertegenwoordigers van het groene onderwijs en het bedrijfsleven. Docenten en studenten van Aeres Hogeschool uit Dronten presenteerden een geslaagde ‘Monitor voor de huisdierenbranche’, waarin feiten en trends zijn samengevat. De monitor staat ter beschikking van de opleidingen in de groene sector en van het bedrijfsleven.

Dutch Pet Awards

In de sfeervolle ambiance van de wereld van tv en theater genoten de gasten van een avond vol topentertainment. De zes Dutch Pet Awards werden tijdens de Awardshow uitgereikt aan personen en bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. De elfkoppige jury had zorgvuldig een keuze gemaakt uit de vele aanmeldingen.

Felicitaties zijn voor:

Hand on Gloves – Product Award
Dutch Cell Dogs – Not for profit Award
Dierenspecialist Manon Beijer – DSZ Award
Dierenkliniek ’t Spoor uit Oisterwijk – DAP Award
Julian Loomans en Kevin Varekamp – Talent Award
Welkoop – Keten Award

Nominatiecommissie en jury 2018

De nominatiecommissie van deze editie bestond uit: Drs. Erik Gostelie (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren), Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Drs. Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Drs. Arjo Westerhuis (EduPet), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Maarten de Heijer FFP (ABN-Amro), Peter Haspels (Ondernemer), Ingeborg de Wolf (Wageningen University & Research) en Ir. Manon de Kort (HAS Hogeschool).

Meer nieuws

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...