Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

ONE de musical in theater Studio’s Aalsmeer

ONE de musical gaat op 28 november 2021 in première in het theater van Studio’s Aalsmeer. Bestel uw tickets vandaag nog!

Een visueel en muzikaal spektakel

ONE is een geheel nieuwe theaterervaring. Het volledig bewegende decor, de visuele presentatie, de sensationele stunts van acrobaten en free runners, de magische muziek vertolkt door de beste zangers en zangeressen en het prachtige liefdesverhaal verteld door de beste acteurs. Samen zijn zij de ingrediënten voor een magische avond uit.

Een liefde zonder einde

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. Producent en schrijver van het script is Roel Pieters. Hij beschrijft in zijn verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde. Het verhaal is de kapstok voor een ongekend visueel en vooral muzikaal spektakel.

Interesse? Bestel hier uw tickets: https://www.onedemusical.nl/

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...