Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Studio’s Aalsmeer genomineerd als Evenementenlocatie van het jaar

Studio’s Aalsmeer is door vaktijdschrift MEETINGS genomineerd voor ‘Evenementenlocatie van het jaar’. Na vorig jaar in de categorie ‘Congrestheater van het jaar’ een tweede plaats achter het Beatrix Theater te veroveren, wordt nu gestreden om de titel evenementenlocatie. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het MEETINGS business event op 21 januari 2019 op Landgoed ISVW in Leusden. Andere genomineerden zijn o.a. Wildlands Adventure Zoo Emmen en Studio 21.

Studio’s Aalsmeer bestormt sinds 2015 de zakelijke evenementenmarkt. Met 6 gethematiseerde locaties, een congres theater met 220m2 LED en televisiestudio’s worden creatieve event concepten gerealiseerd. Ook beschikt Studio’s Aalsmeer als één van de weinige locaties in Nederland over een dinnershow: Brooklyn Nights.

Een congres of personeelsfeest in festivalsetting met verschillende sferen en een hoog level van entertainment is  kenmerkend voor een event in Studio’s Aalsmeer. Over de invulling kan het Meetings Team, dankzij haar uitgebreide ervaring adviseren. De combinatie van eigen kennis over organisatie en faciliteiten, samen kennis van de opdrachtgever over doelstellingen en de doelgroep, maakt samen een geslaagd evenement.

Stem op Studio’s Aalsmeer

Elke dag werkt een enthousiast en ambitieus team aan inspirerende evenementen. De afgelopen jaren hebben we het aantal opdrachtgevers snel zien stijgen. Wordt dat dit jaar bekroond met de titel evenementenlocatie van het jaar?

Stem op Studio’s Aalsmeer en help ons deze prijs te winnen!

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...