Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Last minute feestdagen

Zoekt u nog naar een leuke manier om het jaar af te sluiten met uw collega’s? Kies voor het gemak van onze winter arrangementen en organiseer een feest wat zeker in de smaak valt. Vier de feestdagen in de intieme setting van de Pianobar, ga voor een onvergetelijk kerstdiner in Downtown of pak groots uit met een Winter Wonderland in de Big Apple.

Winterse Borrel

Vier het succes van de afgelopen maanden, blik vooruit op de plannen in 2018 en proost samen op het nieuwe jaar. De Winterse Borrel is een informele manier om de feestdagen in te luiden of het jaar mee af te sluiten. Onder het genot van een heerlijk glas bubbels geniet u van elkaars gezelschap in de intieme setting van de Pianobar, met op de achtergrond de zachte klanken van de beste kerst hits. Het arrangement is inclusief feestelijk prosecco ontvangst, onbeperkt Hollands assortiment en een variatie van huisgemaakte winterse hapjes. Meer informatie? Lees verder over de Winterse Borrel.

Christmas Carol Diner

Verwen uzelf en uw collega’s met het uitgebreide Christmas Carol Diner. Geniet aan tafel van elkaars gezelschap in de stijlvolle setting van de Big Apple. Met prachtige Amerikaanse decorstukken en sfeervolle kerstdecoratie waant u zich in een winters New York. Beleef samen een avond om nooit te vergeten met het uitgebreide viergangen kerstdiner, live-entertainment van het gospelkoor en een gezellige na-borrel in de Pianobar of Mainstreet. Bent u met een gezelschap tot 200 personen? Het Christmas Carol Diner kan ook plaatsvinden in Downtown. Lees meer over de mogelijkheden van het Christmas Carol Diner.

Winter Wonderland

Beloon uw collega’s voor het afgelopen jaar en vier de start van 2018 op grootste wijze met een exclusief feest. Winter Wonderland is een compleet verzorgde avond in een prachtig ingerichte locatie. Het winterse decor van de Big Apple, gecombineerd met de verrassende elementen bezorgen uw gasten een onvergetelijke ervaring. Het arrangement is inclusief wit verlichte dansvloer, kleine ijsbaan, professionele ijsdansers, een partyband en winterse food stations. U kunt het arrangement eventueel uitbreiden met een op maat gemaakte speech, goodiebags en een fotobooth om herinneringen vast te leggen. Wilt u meer weten over dit arrangement? Lees meer over Winter Wonderland.

Uw eigen winterse evenement?

Heeft u zelf leuke ideeën voor uw winterse feest? We creëren graag samen een evenement dat tot in detail op uw wensen is afgestemd. We kunnen, indien wenselijk, het volledige feest van A tot Z voor u verzorgen. Wilt u meer informatie? Onze collega’s zitten voor uw klaar! Neem contact op.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...