Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Winter Wonderland

Offerte

De thermometer geeft lage temperaturen aan. De dagen worden korter. In de ochtend is de karakteristieke ijzige ochtenddauw aanwezig. Het is winter. Dat betekent dat de ‘winterdip’ op de loer kan liggen. Verras uw collega’s, klanten of leveranciers daarom met een fantastisch Winter Wonderland.

Dit alles in een prachtig decor van de Big Apple. Uw gasten worden bij binnenkomst meteen feestelijk verwelkomd. De champagne-engel voorziet uw gasten op elegante wijze van een bruisend glas champagne. De avond is gevuld met culinaire verwennerij; alles wat de winter juist zo sfeervol maakt. Een Ice Lounge, een wit verlichte dansvloer en een kleine schaatsbaan waar een duo prachtige kunsten vertoont. In winterse sferen geniet u van een feest waarover nog lang gesproken wordt.

Inclusief

  • Champagne ontvangst
  • Winterse food stations
  • Onbeperkt genieten van Hollands assortiment
  • IJsdansers
  • Ice Lounge
  • Partyband

Inspiratie

White Walking Dinner

Maak de winterse ambiance compleet met een “White Walking Dinner”. Onze chefs hebben een speciaal wintermenu samengesteld dat zowel een plezier voor uw smaak als voor het oog is. Diverse witte gerechten worden uitgeserveerd, terwijl u geniet van het winterse decor!

Aanvullende diensten

Wilt u persoonlijke touch geven aan het Winter Wonderland met bijvoorbeeld een speech, goodiebags of fotobooth? Informeer dan naar onze aanvullende diensten. Wij creëren graag samen met u een evenement dat op al uw wensen is afgestemd.

(Alle prijzen zijn exclusief BTW)

Specificaties

Locatie
Big Apple

Groep
250-1000

Tijdsduur
5 uur

Bijzonderheden
Prijs op aanvraag