Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

De kracht van 220m2 LED-scherm

Stelt u zich dit voor: 5 meter hoge LED-schermen met een totale oppervlakte van maar liefst 220m². Van decor tot geanimeerde presentatie – de LED-schermen brengen uw boodschap kracht bij. Creëer interactie, werk met live feeds of speel video af. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met deze ideeën maakt u een blijvende indruk op uw bezoekers.

Decor

Uw spreker staat centraal en de LED-schermen vormen een prachtig decor in het theater. Dit is de eenvoudigste wijze om de schermen in te zetten. Een aantrekkelijk decor creëert harmonie en eenheid op de achtergrond.

Video-wall

Trek de aandacht van uw deelnemers door gebruik te maken van de kracht van het verhaal met video. Video’s brengen emoties naar boven, betrekken meer zintuigen dan elk ander medium en introduceren een reeks aan informatie in korte tijd. Dit maakt het mediatype perfect voor presentaties; u wilt dat uw bezoeker geïnteresseerd blijft. De dynamische aard van video in combinatie met de grootte van het LED-scherm zorgt voor een spectaculair effect.

Live verbinding

Een gastspreker die nog in de Verenigde Staten is? Met een live stream wordt eenvoudig contact gelegd. Onze A/V specialist ondersteunt u in het gehele proces. Dankzij de kwaliteit van de schermen hebben uw bezoekers perfect zicht en geluid.

U kunt ook zelf live broadcasten. Zo vergroot u het bereik van uw evenement.

Interactieve muur

Interactieve systemen

Interactie is de sleutel tot het creëren van interesse bij uw deelnemers. Maak gebruik van handige systemen als Buzzmaster en Savvy. Met deze programma’s maken deelnemers verbinding met het LED-scherm via hun smartphone. Zij kunnen zo meedoen aan quizzen, vragen stellen, stemmen in polls en gespreksonderwerpen aandragen.

Voor meer ideeën, lees ook Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie.

Social media

Zet een LED-scherm in om social media berichten van buiten het publiek in de presentatie te tonen. Gebruik bijvoorbeeld een twitter feed. De spreker kan hier rechtstreeks antwoord op geven. Zo worden uw deelnemers actief betrokken bij de presentatie.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...