Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Yes, We Meet Again

Op 5 mei wordt de vrijheid gevierd en in het theater van Studio’s Aalsmeer is hiervoor een uniek bevrijdingsconcert voor de oudere doelgroep: Yes, We meet Again!

Na twee succesvolle uitvoeringen is de show alweer toe aan zijn derde editie. Verschillende artiesten spelen tijdens het concert nummers uit de periode van 1930 tot 1945. De belangrijkste gebeurtenissen uit deze tijd worden ondertussen op de grote LED-schermen afgebeeld door middel van foto’s en videobeelden.

Muziek vanuit heel Europa

Muziek, film en theater vormden in de oorlogsperiode een belangrijke manier om de gedachten even te verzetten en het waren middelen die mensen bij elkaar brachten. De muziek die bij ‘Yes, We meet Again!’ ten gehore wordt gebracht is afkomstig uit de verschillende delen in Europa. Van nummers van Marlène Dietrich, the Andrew Sister, Glenn Miller en Frank Sinatra tot Nederlandse hits als ‘’Trees heeft een Canadees’’. Zang, dans, beeld, muziek en interessante verhalen staan centraal bij deze viering van de bevrijding.

Artiesten en presentatie

Nederlandse artiesten als Jasper Taconis, Mariska van Kolck en de Koos Mark Bigband en The Triolettes verzorgen de muziek tijdens het middagconcert. Het geheel wordt gepresenteerd door radiopresentator Stefan Stasse. Bij deze editie van ‘Yes, We meet Again!’ gaat extra aandacht uit de naar de 100-jarige Vera Lynn. Haar ‘We’ll meet Again’ zal gezamenlijk worden gezongen om het bevrijdingsconcert af te sluiten.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...