Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Tour of Duty in concert

Op zaterdag 3 juni aanstaande presenteert De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht in Studio’s Aalsmeer haar nieuwste theaterproductie Tour of Duty in Concert.

Met vele popnummers uit de veteranen top-50 komen met dit bijzondere concert niet alleen muziekliefhebbers volop aan hun trekken. Tour of Duty in Concert is bij uitstek interessant voor degenen die meer willen weten over de belevingswereld van onze ‘jongens en meiden’ op vredesmissies in het buitenland.

Beeld en muziek

De Fanfare ‘Bereden Wapens’ van de Koninklijke Landmacht is een toonaangevend militair orkest binnen en buiten de Krijgsmacht met maar liefst 18 professionele blazers. Met muziek vertellen zij het verhaal van militairen. Videobeelden vertellen over hun werk in oorlogsgebieden, waar muziek voor hen zo belangrijk is geweest. De nummers krijgen zo een persoonlijke lading. Met de zanger Dennis Kroon, zelf veteraan, en zangeres Ingrid van den Nieuwenhuizen ontstaat een sfeer van trots op en begrip voor onze ‘jongens en meiden’ die op missie gestuurd zijn.

Lage entreeprijs

De kosten voor het orkest en de solisten neemt Defensie op zich als gebaar naar alle veteranen en burgers in de regio Amstelland/Meerlanden. Met subsidie van de gemeenten Aalsmeer en Amstelveen, een gulle donatie uit het Coöperatiefonds van de Rabobank Regio Schiphol en talrijke sponsors is het mogelijk de entreeprijs bijzonder laag te houden (€ 7,50) zodat zo veel mogelijk mensen van dit bijzondere concert kunnen genieten.

Tickets bestellen

Tour of Duty in Concert vindt plaats op 3 juni 2017 om 15 uur (zaal open 14 uur) in Studio’s Aalsmeer aan de Van Cleefkade 15 in Aalsmeer. Voor en na het concert is er een informatiemarkt over de vele missies waar Nederlandse militairen sinds de Tweede Wereldoorlog zijn en worden ingezet.

Kaartjes voor Tour of Duty in Concert zijn te bestellen op www.veteranenaalsmeer.nl en te koop bij het Boekhuis, Zijdstraat 12 in Aalsmeer.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...