Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Theatershow Sven Ratzke bij Bob & Gon uitverkocht

Op zondag 18 februari staat theatersensatie Sven Ratzke in The Club van Studio’s Aalsmeer. De voorstelling van Exclusief bij Bob & Gon, die oorspronkelijk was gepland op 14 januari, is volledig uitverkocht.

Showvedette, extravagante entertainer, homme fatale en sympathieke diva… Vele titels zijn de Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke al ten deel gevallen. Eén ding is echter zeker: deze wereldster heeft een flinke dosis zelfspot en voelt zich naast al die grote concertzalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen ook erg thuis in de kleinere zalen, dichtbij zijn publiek. En ook The Club van Studio’s Aalsmeer en de sympathieke gastheer en gastvrouw Bob & Gon hebben zijn hart gestolen.

For One Night Only

In For One Night Only opent Ratzke zijn prachtige catalogus van muziek die hij met de jaren heeft verzameld. Parels van Bowie, Brecht en Brel passeren de revue, maar ook speciaal voor hem geschreven nummers door grootheden als Rufus Wainwright en Fay Lovsky. Ratzke neemt je mee en brengt je in vervoering met zijn eigenzinnige stijl van hilarische verhalen, weergaloze muziek en interactie met het publiek. En zoals altijd is hij gehuld in prachtige couture en wordt hij begeleid door de virtuoze Christian Pabst aan de vleugel. Al voor de 5e keer komt hij bij “Exclusief bij Bob en Gon” en het is voor diegenen die een kaart of abonnement hebben een unieke manier om Ratzke van dichtbij mee te maken. Deze tournee wordt afgesloten in het Concertgebouw in Amsterdam.

Programma

De voorstelling vindt plaats op zondag 18 februari om 15:30 uur. De deuren van The Club in Studio’s Aalsmeer zijn vanaf 14:45 geopend. Voor deze voorstelling zijn er geen kaarten meer verkrijgbaar.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...