Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Congrestheater Studio’s Aalsmeer wint zilveren medaille

Studio’s Aalsmeer heeft de zilveren medaille gewonnen tijdens de MEETINGS ‘Beste Congrestheater van het Jaar’ verkiezing. De MEETINGS Awards vond op maandag 22 januari plaats op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe. De uitreiking van de publieksprijs lag in handen van dagvoorzitter Hans Kazàn.

De MEETINGS awards

Genodigden en genomineerden werden ontvangen in ‘De Hooge Schuur’ op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een prachtige, historische locatie aan de rand van een bosrijk gebied in de Betuwe. Het dagprogramma van de MEETINGS Awards bestond uit drie gastsprekers, die event-gerelateerde onderwerpen op humoristische wijze toelichtten. Dit varieerde van oergedrag, groepsdynamiek tot een stoomcursus etiquette. Goochelaar Steven Kazàn betrad vervolgens het podium om het publiek te vermaken met zijn trucs. Na een korte onderbreking presenteerde dagvoorzitter Hans Kazàn op energieke wijze de genomineerden. De MEETINGS Award voor ‘Beste Congrestheater van 2017′ werd uitgereikt aan het Beatrix Theater in Utrecht. Studio’s Aalsmeer heeft als runner-up de tweede prijs in ontvangst mogen nemen. Een prachtig resultaat waar wij erg trots op zijn. Namens het complete team van Studio’s Aalsmeer willen we iedereen bedanken die op ons heeft gestemd.

Over MEETINGS

MEETINGS is een vakblad voor zakelijke bijeenkomsten. Het magazine bestaat sinds 1987 en is het grootse vakblad in de regio. Sinds 2014 worden er jaarlijks verkiezingen gehouden om de beste meeting- en eventlocaties in Nederland te bepalen.

 
Lees ook: Studio’s Aalsmeer winnaar ‘Beste Congrestheater van Regio West’.

 

Congrestheater Studio's Aalsmeer zilveren medaille

Studio’s Aalsmeer wint zilver tijdens ‘Congrestheater van het Jaar’ verkiezing

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...