Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Studio’s Aalsmeer neemt afscheid van bioscoop

Per 31 augustus 2017 zullen het Theater en The Club van Studio’s Aalsmeer niet meer als bioscoop functioneren. Gedurende vijf jaar heeft Bioscoop Studio’s Aalsmeer zich voornamelijk op de kaart gezet met succesvolle evenementen, waaronder filmpremières, de Ladies Night en KidsClub dagen. In de bezoekersaantallen van reguliere voorstellingen heeft zij echter haar meerdere moeten erkennen in grote bioscoopketens die in de regio zijn gevestigd.

Een lastig besluit

Floris van Beek, directeur Studio’s Aalsmeer, licht deze beslissing toe: “We hebben met veel plezier fantastische evenementen georganiseerd met onze bioscoop en waren zeer populair onder kinderen. Van 650 dames die de laatste film van Bridget Jones samen keken tot de vakanties met enthousiaste kids voor de laatste animatiefilms. We dragen Aalsmeer een warm hart toe, zijn trots op onze roots en hoopten met de bioscoop een bijdrage te leveren aan het uitgaansplezier van de Aalsmeerders. Helaas kunnen we met onze reguliere avondprogrammering niet meekomen met de concurrentie. Het wegvallen van de bioscoop betekent overigens niet dat onze visie gewijzigd is. We zetten een gewijzigde lokale koers uit, waarbij we enerzijds kijken naar een uitgaansaanbod en anderzijds naar het vergroten van lokale betrokkenheid.”

Uitgaan

Er zijn een aantal positieve ontwikkelingen die bijdragen aan een waardevol aanbod voor de consumentenmarkt. De dinnershow Brooklyn Nights is wederom verlengd en start per oktober aan haar vierde seizoen. Ook de comedyshows van Badaboom staan weer op de agenda en diverse dansavonden.

Lokale initiatieven

Voor komend jaar is een event sponsorbudget opgesteld voor initiatieven die een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap zonder commerciële doelstelling. Floris vertelt: “We voelen ons betrokken bij Aalsmeer en vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren. Voorbeelden hiervan zijn het kerstdiner van Aalsmeer Overhoop en de KWF Korenmarathon.”

Inzet theater

Het theater wordt vanaf september voornamelijk ingezet voor zakelijke evenementen. “We zien een sterke groei in aanvragen voor o.a. congressen. Hiervoor leent ons theater met 220m2 LED-scherm en een capaciteit van 780 pax zich uitstekend. Dat neemt uiteraard niet weg dat ons hele team de bioscoop zal missen” sluit Floris af.

Bioscoop strippenkaarten zijn tot september geldig. Op ongebruikte credits wordt geld retour gegeven. Dit kan bij de kiosk of receptie.

Meer nieuws

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...