Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Samenwerking Heuvelman & Studio’s Aalsmeer

Heuvelman en Studio’s Aalsmeer hebben de handen op audiovisueel gebied ineen geslagen.

Heuvelman is huisleverancier geworden van Studio’s Aalsmeer en voorziet de verschillende evenementen volledig van techniek. Heuvelman geeft aan trots te zijn op het partnership. De ambitie van het bedrijf om innovatieve concepten te blijven creëren en constant door te blijven ontwikkelen sluit volgens commercieel manager Arjen Buijs goed aan bij het ondernemende karakter van Studio’s Aalsmeer.

Techniek bij evenementen

Bij Studio’s Aalsmeer wordt een breed scala aan evenementen georganiseerd, zoals congressen, productpresentaties, gala’s en bedrijfsfeesten. Voor elk van deze evenementen gelden verschillende, soms zeer specifieke, wensen op het gebied van techniek. Door de jarenlange ervaring in de markt en brede kennis van het vak weet Heuvelman Sound & Vision B.V. als geen ander hoe zij elk event van passend beeld, geluid en licht moet voorzien.

Over Heuvelman Sound & Vision

Heuvelman beschikt over bijna 50 jaar ervaring op het gebied van audiovisuele dienstverlening. Hierbij voert het grote projecten uit voor onder meer het bedrijfsleven, evenementenlocaties en de overheid.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...