Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Repetities Disney’s The Lion King

Studio’s Aalsmeer heeft zich mogen baden in de Afrikaanse en magische sferen van Disney’s The Lion King de musical. De cast en crew bereidden zich de afgelopen periode in Studio’s Aalsmeer voor op de voorstellingen waar wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers van hebben genoten.

Zes weken lang repeteerden zij zes dagen per week. De try-outs startten op 21 oktober, waarna de première plaatsvond op 30 oktober in het AFAS Circustheater Scheveningen. Gezien de omvang van de productie werd er in diverse ruimtes van Studio’s Aalsmeer geoefend voor de musicalvoorstellingen. Studio 2 en 3 zijn omgebouwd tot oefenruimtes en stonden in het teken van de repetities. De crew maakte gebruik van de nabijgelegen ruimtes voor onder andere het complete decor, toneelrekwisieten en fysiotherapie. De directeur van Studio’s Aalsmeer, Floris van Beek, spreekt met veel bewondering over hun aanwezigheid: “De vrolijke sfeer van de musical was in het pand sterk aanwezig. De internationale acteurs zag ik al zingend en dansend voorbij komen, evenals de prachtige handgemaakte kostuums en maskers. Het was een plezier om hen in ons pand te hebben”.

Stage Entertainment productie

De musical is een productie van Stage Entertainment Nederland en gebaseerd op de bekende tekenfilm ‘de Leeuwenkoning’ van 1994. In de Savanne in het hart van Afrika wordt de leeuwenwelp Simba geboren. Tijdens zijn reis naar volwassenheid beleeft hij een avontuur vol moed, liefde en ‘hakuna matata’. Zijn verhaal van welp tot koning wordt ondersteund met de prachtige muziek van Elton John en Tim Rice. Namens het team van Studio’s Aalsmeer wensen wij Albert Verlinde en de gehele cast en crew veel succes bij de voorstellingen.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...