Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Eventbranche borrel in Studio’s Aalsmeer

Maandag 30 mei 2016 vond de Eventbranche Borrel plaats in Studio’s Aalsmeer. Ruim 300 event professionals genoten van een gevarieerd programma met o.a. een talkshow in het Broadway theater en een netwerkborrel in de Big Apple. Voor liefhebbers was er een exclusieve behind the scenes tour door Studio 1, 4 en 6.

Eventbranche Live!

Eventbranche Live is een nieuw talkshow-format waarin gasten worden uitgenodigd om actuele topics met elkaar te bespreken. De regie lag in handen Sjoerd Weikamp (eindredacteur Eventbranche magazine) en Arie Koomen (stand-up comedian en televisiepersoonlijkheid). De rol van live-communicatie binnen de huidige marketingcommunicatiemix is besproken en de invloed van social media op evenementen. Tot de tafelgasten behoorden CEO’s van diverse locaties (o.a. Heineken Experience en NBC congrescentrum) en online media specialisten. Gesprekken werden afgewisseld met een komisch Youtube intermezzo, een speedcollege neuromarketing en een preview van de dinnershow Brooklyn Nights.

Rondleidingen behind the scenes
Tijdens de netwerkborrel waren er rondleidingen door de televisiestudio’s, waarbij verschillende stadia van het productieproces aan bod kwamen. Studio 1 was een ‘blackbox’ waar de opnames voor Professor Nicolai en Dr Beckand recent zijn afgerond. Studio 4 toonde een deel van het decor van Masterchef en Studio 6 het volledig nagebouwde grachtenpand van ‘De Ludwigs’ (Nickelodeon).

Culinair
De behoefte aan een steeds prominentere rol van de culinaire invulling tijdens het evenement heeft huiscateraar Meinders catering beantwoord. Voor elk onderdeel van het programma, was een passende invulling bedacht: van bites, ‘popcorn-met-een-twist’ tot foodstations met wereldgerechten.

Succesvolle samenwerking

Studio’s Aalsmeer dankt haar collega’s, partners en talkshow tafelgasten.
Tafelgasten: Arie Koomen, Dirk Lubbers, Justin van Hooijdonk, Tim Rosman, Bardo Ellens, Menno Stam, Jochem van Loon, Hans Klaver.
Partners: Meinders catering, WerQdag, Wentink & Partners, Eventec, Invitec, Effektief, debattafel.nl.

De Eventbrache Borrel was een succesvolle samenwerking tussen Eventbranche en Studio’s Aalsmeer.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...