Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Ernst, Bobbie en de rest in theater Studio’s Aalsmeer

Ernst en Bobbie komen op zondag 29 oktober  2017 om 13.30 met hun Vakantieshow naar het theater van Studio’s Aalsmeer. Wat een feest! Kom jij kijken hoe Ernst en Bobbie vakantie vieren?

In het laatste weekend van de herfstvakantie staan Ernst en Bobbie met hun vrolijke, 
interactieve show in Studio’s Aalsmeer. De theatershow is een uitje voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud de zaal met een glimlach verlaat.

De Vakantieshow

Het populaire duo Ernst en Bobbie gaat deze keer op vakantie maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping maar of dat nou een goed idee is…?

Over Ernst en Bobbie

Het duo bestaat uit Erik van Trommel (speelt de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de ondeugende Bobbie)  die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en voorstellingen. Alle teksten en liedjes worden door Ernst en Bobbie zelf geschreven. Net als op televisie zijn Erik en Gert-Jan in het dagelijks leven goede vrienden en dat zie je terug in het speelplezier op het podium.

Informatie & reserveren

Kom jij kijken hoe de vakantie van Ernst en Bobbie verloopt? Op zondag 29-10-2017 om 13:30 zijn de avonturen van de twee te bewonderen in het theater van Studio’s Aalsmeer. 
Reserveer hier je tickets: http://bit.ly/TicketsErnstBobbie

Leeftijd: vanaf 3+
De voorstelling duurt tot 15:10 uur en heeft een pauze.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...