Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Congrestheater van het jaar 2016 nominatie

Studio’s Aalsmeer is door vaktijdschrift MEETINGS genomineerd voor het beste congrestheater van het jaar. Dit is de eerste editie van deze nieuwe categorie op de MEETINGS Awards.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Meetings Business event op 23 januari 2017 in Slot Zeist. Voor deze categorie zijn er nog vier andere congrestheaters genomineerd. Het AFAS Circustheater Scheveningen, Theater Amsterdam, Zaantheater uit Zaandam en ZIMIHC uit Utrecht maken het lijstje compleet.

Nominatie Meetings Awards
Floris van Beek, de directeur van Studio’s Aalsmeer, spreekt zijn trots uit over de nominatie. “Achter Studio’s Aalsmeer staat een sterk commercieel team dat er altijd voor zorgt dat de bijeenkomst zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Met behulp van één van de grootste LED-schermen van Nederland, worden presentaties op geheel nieuwe wijze ondersteund. Ook kunnen wij verschillende presentatiemodules aanbieden. Denk hierbij aan vaste showblokken, een pauzeact of interactieve stemkastjes. Dit maakt ons onderscheidend en geeft ons ook een beetje attitude. Wij vinden dan ook dat een congres best ‘leuk’ mag zijn.”

Business meets entertainment
Het congrestheater van Studio’s Aalsmeer heeft een capaciteit van ca. 780 bezoekers. De sfeervolle en warme uitstraling van het congrestheater laat een vleugje entertainment met de zakelijke bijeenkomsten samenkomen.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...