Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

BN’ers steunen regionale actiedag Let’s Make Memories

Bekende Nederlanders steunen de regionale actiedag Let’s Make Memories op zaterdag 24 maart. Aan het einde van de spinningmarathon om 18.00 uur in Studio’s Aalsmeer reikt televisiepresentator Henny Huisman prijzen uit aan de teams die het meeste geld ophalen voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen, als blijvende herinnering voor de nabestaanden.

Aan de spinningmarathon doen teams van maximaal vijf personen mee. Het gaat om ervaren en onervaren spinners die de fietsen tien uur draaiend moeten houden. Doordat de deelnemers elkaar mogen afwisselen, is het een fysieke uitdaging voor iedereen. De teams halen geld op door te zoeken naar sponsors. Gerard Joling, presentatrice Marieke Elsinga en sportverslaggever Andy Houtkamp steken de spinners een hart onder de riem in een speciale videoboodschap.

Lokale steun

Met hulp van lokale bedrijven met een groot hart, wordt goed voor de  spinners gezorgd. Ze krijgen op 24 maart een broodje aangeboden door Bakkerij Vooges met daarop beleg van Tommy’s Fresh Foods. Groenteboer gebr. Kreike uit de Zijdstraat in Aalsmeer zorgt voor bananen. En er is natuurlijk ook gedacht aan een flesje sportdrank. Deze wordt geleverd door slijterij en wijnhandel Wittebol.

Optredens

In de namiddag treedt in de Studio’s Aalsmeer imitator Menzo Kortland op. Kortland won in december met imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel de Sound-Alike of Music Award van 3FM. Hij werd uitgeroepen tot de beste imitatie-artiest van Nederland. Binnen- en buitenlandse artiesten komen voorbij in een optreden vol humor. Aansluitend is er een optreden van de in de regio bekende Dennis de zingende DJ. Hij draait muziek en zingt de gezelligste Nederlandstalige hits. Iedereen is welkom bij deze gratis te bezoeken optredens.

Aanmelden

Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en Amstelveen komen op zaterdag 24 maart in actie voor Stichting Living Memories. De lokale omroepen uit deze gemeenten bundelen de krachten in een 12-uur durende gezamenlijke uitzending vanuit de studio van Radio Aalsmeer. Het volledige programma van de actiedag is te vinden op www.letsmakememories.nu. Via deze website kunt u ook uw spinningteam doorgeven.

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...

  • Opnames Wie Ben Ik?!

    Wie Ben Ik?! start aan de opnames voor een nieuw seizoen, waarbij voluit lachen gegarandeerd is. Onder leiding van Wendy van Dijk nemen teamcaptains...