Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Badaboom Valentijn Special Uitverkocht

Woensdag 14 februari vierde Badaboom’s ComedyClub Aalsmeer de dag van de liefde in geheel eigen stijl. Vier top-comedians staken de draak met o.a. prille relaties, het huwelijk en man-vrouw communicatie. Na deze uitverkochte Valentijn Special volgt de seizoen afsluiter op donderdag 29 maart.

Internationale line-up

The Club was het podium voor MC Wilko Terwijn (o.a. De Grote Improvisatieshow), Vincent Geers (tekstschrijver The Roast) en headliner Jeffrey Spalburg (oprichter van Fatu comedyshows). De Nederlandstalige show werd afgewisseld met de Amerikaanse comédienne Carly Baker, bekend in de UK van haar optredens in de prestigieuze comedyclub ‘The Stand’.

Valentijns-date

De comedians zochten veel interactie met de koppels in het publiek. De koppels die een humoristische date verkozen boven een romantisch diner varieerden van 19 tot 75 jaar. Een zeer gemêleerd gezelschap, waarbij de relatie-clichés ongeacht leeftijd een lach der herkenning bezorgden.

Badaboom Seizoen afsluiter

Het comedy-seizoen wordt afgesloten op 29 maart met:

  • MC Menno Stam – Hoofdschrijver van de Roast van Comedy Central
  • Wouter Monden – Winnaar Culture Comedy Award
  • Felix Heezemans – Winnaar Publieksprijs Leids Cabaret Festival
  • Nick Donders – Up and coming comedian
  • Jeroen Leenders – Grappigste Belg uit België en omstreken

Voorverkoop tickets à €13,50 zijn online verkrijgbaar. Deurverkoop €16,50.

Meer nieuws

  • Betrek congresdeelnemers bij uw presentatie

    Een interactieve presentatie is een effectieve wijze om informatie over te brengen. De wisselwerking tussen spreker en deelnemers vergroot de betrokkenheid, waardoor informatie beter...