Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

5 netwerktips om interactie te stimuleren

Zakelijk netwerken via LinkedIn is laagdrempelig en makkelijk. Toch gaat er niets boven ‘live’ netwerken. Voor deelnemers kan het lastig zijn om op onbekenden af te stappen. Bied als organisatie ondersteuning en breng uw deelnemers met elkaar in contact met deze vijf netwerk tools.

1. Effectief en slim netwerken

Plaats een oproep of vraagstuk in ‘De Netwerkapp’ en wacht tot andere deelnemers daar op reageren. Via de chat leert men elkaar eerst kennen, voordat er daadwerkelijk een ontmoeting plaatsvindt. Deze methode werkt drempelverlagend en faciliteert waardevolle ontmoetingen.

 • Interactie op basis van vraag en antwoord.
 • Tot 150 deelnemer gratis te gebruiken.

 

2. Netwerken via een videopitch

Uw deelnemers vertellen in een videopitch wie ze zijn, wat ze voor anderen kunnen betekenen en waarvoor ze komen. De ‘2Connectapp’ maakt het mogelijk elkaar op basis van deze gegevens te filteren. Zo kunnen uw deelnemers vooraf bepalen met wie ze willen netwerken en direct een afspraak inplannen.

 • Unieke videopresentatie.
 • Eenvoudig filteren van deelnemers.

 


3. Ontmoet professionals in de buurt

Via ‘Handshake’ kunnen deelnemers zien we er in de buurt is, hun LinkedIn profiel bekijken en uitnodigen voor een gesprek. Door een ‘Handshake’ te sturen laat een deelnemer weten geïnteresseerd te zijn in een ontmoeting. De app werkt ook na het evenement en is daarmee een handige netwerk tool om in bezit te hebben.

 • Ook na het evenement te gebruiken.
 • Laagdrempelige manier van contact leggen.

 

4. 
Neem plaats aan de juiste tafel


Met ‘Networktables’ kiest u waar en met wie u aan tafel komt te zitten. Voorafgaand aan het evenement loggen uw deelnemers via een speciale code in op de website. Daar vinden zij de tafelindeling met namen van bezoekers die zich hebben aangemeld. Met één klik reserveren deelnemers een stoel aan de tafel met gewenst gezelschap.

 • Webbased dus geen apps downloaden.
 • Gegarandeerde ontmoeting met gewenste persoon.

 

5. Digitaal visitekaartjes uitwisselen


De bezoekers van uw evenement vergroten hun netwerk door elkaar de hand te schudden. De ‘Shake-on’ armband verzamelt gegevens van elke ontmoeting en slaat deze automatisch op in de cloud. Na afloop van het evenement ontvangt de bezoeker een e-mail met alle contactgegevens in een overzichtelijk document.

 • Automatisch uitwisselen van gegevens.
 • Overzichtelijke contactlijst na evenement.

 


Kosten en voorwaarden netwerk tools

De geselecteerde tools zijn gratis te gebruiken voor deelnemers. De organisatie betaalt om de techniek in het evenement te implementeren. Wanneer u kiest voor digitale tools is een sterke internetverbinding noodzakelijk. Studio’s Aalsmeer maakt gebruik van  ‘Acces Points’. Deze toegangspunten garanderen razendsnel internet gedurende het evenement. Bied extra service door mobiele oplaadstations in te zetten. Zo kunnen uw bezoekers hun smartphone opladen en gebruik blijven maken van de netwerk tools.

Twijfelt u over de juiste tool voor uw evenement? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren: reserveringen@studiosaalsmeer.nl

Meer nieuws

 • Dutch Pet Conference & Awards

  De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...