Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

10 tips voor een winters evenement

De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag: het winterseizoen is weer begonnen. Tijd om te starten met het plannen van een winters feest. Onze event specialisten hebben 10 tips op een rij gezet om uw winterse evenement tot een succes te maken.

1. Welkom

Rol een lange witte loper uit en zet vuurkorven naast de deur om bezoekers een warm welkom te geven. Zo brengt u uw gasten nog voordat ze binnen zijn in winterse sferen.

2. Decoratie

Met de juiste decoratie kan elke ruimte in een handomdraai worden omgetoverd tot een fraai winters landschap. Denk aan levensechte ijsberen, pinguïns of ijsschotsen om de locatie mee aan te kleden.

3. Dresscode

Organiseert u een evenement met een informeel karakter? Maak het winterse feest bij voorbaat al een succes met een ‘foute kersttruien’ dresscode. Voorpret gegarandeerd!

4. Gekostumeerde gastheren- en vrouwen

Met obers in grappige Elf-kostuums of gastvrouwen die als adembenemende kerstengelen uw bezoekers verwelkomen maakt u uw evenement echt een belevenis.

5. Opwarmen

Warme drankjes als chocomel en glühwein mogen natuurlijk niet ontbreken in de winter. Serveer een oer-Hollandse erwtensoep als toepasselijk tussendoortje.

6. Culinair

Het is erg leuk om het winterthema door te voeren in de hapjes. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke sneeuwbonbons. De bonbons worden gemaakt van cake, mascarpone en gemalen kokos als buitenste laagje. Het zijn net kleine sneeuwballetjes.

7. Toast

Even stilte vragen voor een toast of speech? Een kerstman met luide kerstbel lukt het zeker om de aandacht van uw bezoekers te trekken. Ook leuk om het diner mee te openen of een bijzondere aankondiging te doen.

8. Muziek

Maak de kerstsfeer compleet met een swingend optreden van een gospelkoor of big band die op eigen wijze kerstklassiekers ten gehore brengen. Bekijk het Christmas Carol Diner voor meer informatie.

9. Uitnodiging

Kies voor een originele uitnodiging om op te vallen bij uw zakelijke relaties. Stuur bijvoorbeeld een als kerstcadeau verpakt doosje met daarin een kerstbal en een persoonlijk kaartje. Iedereen vindt het leuk om een cadeautje uit te pakken en zo weet u zeker dat uw uitnodiging bekeken wordt.

10. Aandenken

Met een fotobooth en wat attributen als kerstmutsjes en tekstwolkjes kunnen uw gasten zelfstandig foto’s maken tijdens het evenement. De volgende dag kunt u genieten van alle foto’s die gemaakt zijn en als aandenken delen met uw gasten.

Meer tips & ideeën?
U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding!

Meer nieuws

  • Dutch Pet Conference & Awards

    De organisatie van dit inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche kijkt terug op een goed bezochte en zeer geslaagde dag die begon met de...