Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

VVD Festival

Op zaterdagochtend 15 juni komen een groot aantal VVD’ers bijeen voor het Voorjaarscongres van de VVD-Bestuurdersvereniging. Deelname is geheel gratis.

Nu de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen achter de rug zijn, gaan door het hele land de nieuwe VVD-fracties van start. We kijken er daarom naar uit om dit congres dan ook veel nieuwe leden te verwelkomen!

 

Een divers programma dat je niet mag missen!

Nu de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen achter de rug zijn, gaan door het hele lang de nieuwe VVD-fracties van start. De VVD kijkt er daarom naar uit om dit congres dan ook veel nieuwe leden te verwelkomen!

Het belooft een congres te worden met interessante sprekers en workshops. Zo zullen er workshops worden gegeven gericht op de klimaat- en energieopgave en kan je worden voorzien van tips & tricks om je politieke profiel te bewaken: binnen of buiten de coalitie. Daarnaast wordt de toekomst van de lokale democratie en het parlementair stelsel onder de loep genomen.

Als lokaal bestuurder met portefeuille sociaal domein kun je je hart ophalen tijdens dit congres! Verschillende Tweede Kamerleden, het Thematisch Netwerk Werk & Inkomen, het wethoudersnetwerk, het fractievoorzittersplatform en het (toekomstige) raadsledennetwerk binnen de bestuursvereniging hebben de handen ineengeslagen en gaan periodiek gezamenlijke sessies organiseren. Tijdens de eerste editie zal het onderwerp schuldhulpverlening worden behandeld door Tweede Kamerlid Leendert de Lange.

Daarnaast wordt er in samenwerking met de Teldersstichting een vervolg gegeven aan de workshop over de vele manieren waarop inwoners betrokken kunnen worden bij de lokale politiek en besluitvorming. Hoe denken wij als VVD’ers hierover?

Ook oud-bestuurders kunnen terecht bij dit congres! Recent afgetreden provinciale en waterschapsbestuurders kunnen een workshop volgen over de te nemen ‘volgende stap’.

Uiteraard wordt ook de mogelijkheid geboden om te netwerken. Het Voorjaarscongres is dé uitgelezen plek om bestuurders uit het hele land te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Zo kun je op informele wijze in contact komen met bestuurders uit jouw functiegroep of regio (en daarbuiten) in gesprek te gaan tijdens de netwerksessie in een (nagebouwde) oer-Hollandse pub.

Kortom: een divers programma dat je niet mag missen!

 

Kom je voor het eerst?

Ben je onlangs lid geworden van de VVD-Bestuurdersvereniging? Of heb je nog nooit een congres bezocht? Wij helpen je graag verder! Ook op dit congres bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een buddy. Je wordt dan tijdens het congres wegwijs gemaakt door een ‘ervaren VBV-er’.

Aanmelden voor deze bijeenkomst en het buddysysteem is mogelijk bij de inschrijving via MijnVVD.

Programma

09.30 uur – Inloop
10.00 uur – Ledenvergadering
10.30 uur – Pauze
10.45 uur – Workshops

12.00 uur – Lunch & start VVD-festival

12.30 uur – Workshops

 

Tijden zijn indicatief

Informatie

Locatie
Diverse locaties


Datum
15.06


Prijs
€0


Categorie
theater