Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Royalistiq LIVE *Uitverkocht*

Nederlands eerste Live Fortnite event mag je niet missen! Royalistiq zal op het podium van het theater in Studio’s Aalsmeer plaatsnemen. Achter hem zal op het grootste LED-scherm van Europa de strijd losbarsten met verschillende collega YouTubers.

Tijdens de show zullen een aantal gelukkige kijkers worden uitgenodigd om met Royalistiq mee te spelen. Naast de show is er bij de eerste 150 gekochte tickets een Meet & Greet met Royalistiq inbegrepen.

Een dag die gasten niet snel zullen vergeten

Onder de naam Royalistiq plaatst Roy Beszelsen dagelijks video’s op Youtube. Sinds 2015 staat het account van de gamer en influencer in volle bloei. Hij heeft inmiddels bijna een half miljoen abonnees en maandelijks ruim 14,5 miljoen weergaven.

The battle is on
Royalistiq zal zijn Fortnite-kunsten niet alleen gaan vertonen. Hij heeft een aantal YouTube collega’s uitgenodigd en er zal een special guest aanwezig zijn!

Programma

09.30 uur – Zaal open
10.00 uur – Eerste show
13.30 uur –¬†Tweede show
18.00 uur – Einde evenement
Beide lichtingen kunnen de hele dag aanwezig zijn. In de Big Apple is volop entertainment. Kijk op je ticket om te zien hoe laat jij de daadwerkelijke show mag bekijken.

Informatie

Locatie
Theater


Datum
30.09


Prijs
€19.90


Categorie
theater

Royalistiq LIVE *Uitverkocht*

Sfeerfoto's