Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Comedyclub Aalsmeer: Valentijns Special

Na het succes van vorig jaar vindt er op 14 februari weer een speciale Valentijns Special plaats van de leukste comedyshow van Nederland. Zoek je naar een originele activiteit om je Valentijn mee te verrassen? Vier de dag van de liefde dan bij Badaboom ComedyClub in The Club van Studio’s Aalsmeer!

De intieme cabaretclub ‘The Club’ van Studio’s Aalsmeer is de ultieme plek voor een romantische en hilarische avond uit. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet je samen met je geliefde van een top line-up. Tijdens deze Valentijns Special staan o.a. de Amerikaanse Carly Baker, stand-up topper Wilko Terwijn en headliner Jeffrey Spalburg op het podium. Wie de ‘Surprise Act’ zal worden blijft voorlopig nog even geheim. MC Menno Stam zal zoals gebruikelijk bij Badaboom ComedyClub de avond op eigen wijze aan elkaar praten.
Line-up

  • Carly Baker (U.S.A.)
  • Surprise Act
  • Wilko Terwijn
  • Headliner: Jeffrey Spalburg
  • MC: Menno Stam

Tijden

De comedyshow gaat om 20.30 van start in de sfeervolle The Club van Studio’s Aalsmeer. Vanaf 20.00 zijn de deuren geopend en kan je plaatsnemen aan een van de tafels. Wil jij indruk maken op je Valentijn met deze avond? Zorg dan dat je er snel bij bent want de tickets vliegen de deur uit!

Informatie

Locatie
The Club


Datum
14.02


Prijs
€13.50


Categorie
comedy

Comedyclub Aalsmeer: Valentijns Special

Sfeerfoto's