Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Brooklyn Nights

Een jubileum te vieren, op zoek naar een origineel cadeau of gewoon zin een avond compleet in de watten gelegd te worden? Met de dinnershow van de Big Apple: Brooklyn Nights geniet u van een compleet verzorgde avond vol muzikaal en culinair topentertainment.

Brooklyn Nights neemt je mee naar de melting pot of cultures: New York. De contouren van de Brooklyn Bridge en het bekende Vrijheidsbeeld maken het decor voor de 4 gangen-dinnershow. Culinaire hoogtepunten worden afgewisseld met topentertainment.

Dinnershow, theaterspektakel en afterparty!

Na het luxe 4-gangen diner geniet je van het theaterspektakel waar zang, acrobatiek, percussie en dans elkaar in rap tempo afwisselen. De Brooklyn Band, kleurrijke kostuums en prachtige muziek laten deze smeltkroes van culturen tot leven komen. Dankzij de immense LED-schermen vlieg tussen de wolkenkrabbers van Chinatown, door de Cariben naar Little Italy. Na een spetterende afterparty in verschillende locaties, sluit de avond af in de foyer met een Grand Finale.

Top-entertainment

De cast van Brooklyn Nights bestaat uit onder meer Sophia Wezer, Brian B., LA The Voices, het professionele showballet onder leiding van Marc Forno en geregeld gastartiest Stanley Burleson.

Programma

17.45 uur – Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur – 4-gangen dinnershow in de Big Apple
21.20 uur – Show in het Broadway Theater
22.45 uur – Afterparty
23.45 uur – Uitzwaai Finale

Tijden zijn indicatief

Informatie

Locatie
Theater


Datum
28.09


Prijs
€89.90


Categorie
theater

Brooklyn Nights

Sfeerfoto's