Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Actiedag ‘Let’s Make Memories’

Zaterdag 24 maart vindt ‘Let’s Make Memories’ plaats in de foyer en Downtown van Studio’s Aalsmeer. De actiedag is erop gericht zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Making Memories. Het goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen, als blijvende herinnering voor de nabestaanden. Door de gehele regio worden er acties georganiseerd. In Studio’s Aalsmeer wordt er gefietst en gedanst voor het goede doel.

Vanaf 08:00 uur start de spinningmarathon in Downtown. De marathon bestaat uit een spinningles van 10 uur. Teams van maximaal vijf personen kunnen zich opgeven en laten sponsoren om geld om te halen. De spinningmarathon start om 08:00 uur en is om 18:00 uur afgelopen.

 Aan het einde van de dag zal Henny Huisman prijzen uitreiken aan de teams die het meeste geld ophalen voor het goede doel.

Dance for Kids

Om 09:00 starten de danslessen Dance for Kids in de foyer voor Radio Aalsmeer. Er worden danslessen gegeven in verschillende leeftijdscategorieën voor kinderen vanaf 2 tot 12 jaar. Opgeven kan voor €3,50 per kind. De opbrengst kom in zijn geheel ten goede aan de stichting. Dance for Kids duurt tot 12:00 uur.

Radiouitzending

Vanaf ‘s ochtends 07:00 uur wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn.

Optredens

In de namiddag treden imitator Menzo Kortland en ‘Dennis de zingende DJ’ op in Studio’s Aalsmeer. Iedereen is welkom bij deze gratis te bezoeken optredens.

Kom zelf in actie

Wil je graag meedoen aan de spinningmarathon, de danslessen of zelf een actie organiseren? Kijk op de website van Stichting Making Memories voor meer informatie over de actie, sponsoring en deelname.

Informatie

Locatie
Diverse locaties


Datum
24.03


Prijs
€0.00


Categorie
theater