Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Techniek

Technologie en beleving zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze behoren dan ook standaard tot de invulling van een evenement. Van basisvoorzieningen tot hightech services; audiovisuele apparatuur in handen van professionals, speelt een belangrijke rol in het succes van uw evenement.

De evenementenlocaties in Studio’s Aalsmeer zijn standaard uitgerust met een goede basis vasthangend audiovisuele apparatuur. Op basis van het type evenement adviseren we graag over technische mogelijkheden, geheel naar uw wensen en binnen uw budget. Denk hierbij aan:

  • Presentatie techniek
  • Showverlichting
  • Thema- en sfeerverlichting
  • Bewegwijzering
  • Videowall
  • Dedicated Wifi

Presenteren op 220m2 LED decor

Vergeet projectieschermen en beamers – wat voor een impact zou u kunnen creëren door te presenteren op een LED decor van maar liefst 220m2? De mogelijkheden voor presentaties, productintroducties, awardshows en bijvoorbeeld concerten zijn ongekend door het gebruik van het LED decor. Het team van AV-specialisten assisteren met plezier met de content-creatie zodat het naadloos aansluit bij uw sfeer, thema en huisstijl.

Technische ondersteuning

Voor het in goede banen leiden van uw evenement werken wij met een team van AV-specialisten.

Lichttechnici
Met uw evenement wilt u in de spotlight staan en daar kan een lichttechnicus voor zorgen. Van het fraai uitlichten van een locatie tot het ontwikkelen van een lichtplan voor uw plenaire presentatie of spectaculaire show. Een lichttechnicus zorgt voor de juiste sfeerbeleving tijdens uw evenement.

Geluidstechnici
Volgens neurologen is gehoor het belangrijkste zintuig. Een geluidstechnicus zorgt voor het inregelen van het geluidssysteem, het creëren van de juiste akoestiek en het live mixen van sprekers en artiesten.

Toneelmeester en stagehands
Tijdens evenementen met changementen adviseren wij om een toneelmeester en stagehands in te zetten. Zij hebben een coördineerde rol op het podium en dragen zorg voor de zender- en in-ear microfoons, decorwissels en het begeleiden van artiesten en sprekers.

Preferred Partner

Heuvelman

Vragen?

Contact

Techniek

Sfeerfoto's