Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Styling

Passend meubilair biedt evenveel meerwaarde als culinaire invulling en aanvullende decoratie versterkt de gewenste sfeer. Dit zijn beide uitspraken die vaak zijn gedaan. Maar niet door onszelf of onze partner in eventstyling; door bezoekers van het evenement. Zowel op functioneel als op decoratief vlak inspireren we u graag over de mogelijkheden.

Styling

Decoratie
Eventstyling versterkt de boodschap van uw evenement en zorgt voor een totale (merk)beleving. Van basis attributen zoals vazen, planten en kussens, tot maatwerkdecoratie uniek voor uw event: samen met onze partner in eventstyling zorgen wij voor de finishing touch.

Rode loper
Het gevoel van glitter & glamour en de ideale plek voor een welkom met fotograaf: de rode loper. Bij feestelijke gelegenheden kan dit eigenlijk niet ontbreken. Uiteraard is het mogelijk de kleur van de loper af te stemmen op uw thema of bedrijfskleuren.

Bloemen
“Iedereen houdt van bloemen” en een klein bloemstuk kan al veel sfeer geven. Bij een diner of receptie geven bloemen net die fraaie twist. Voor een verrassende eerste indruk op uw gasten kunnen we werken met grote bloemdecoraties. Onze bloemarrangeurs maken hiervoor de meest uiteenlopende creaties.

Meubilair

Standaard meubilair
Alle evenementenlocaties van Studio’s Aalsmeer zijn voorzien van standaard meubilair. Dit is bij de locatiehuur inbegrepen.

Meubilair op maat
U heeft de keuze uit diverse meubellijnen die afhankelijke van sfeer en functionaliteit worden ingezet.

Totaalconcepten

Bij themafeesten of evenementen waarin branding een prominente rol inneemt is het mogelijk een totaalconcept te ontwikkelen. We bespreken graag samen wat de doelstellingen zijn van uw evenement, wat de wensen zijn qua identiteit en aan welke praktische eisen de styling dient te voldoen. Vervolgens wordt een styling-concept van A tot Z samengesteld.

 

Vragen?

Contact

Styling

Sfeerfoto's