Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Presentatie

We denken graag met u mee over de invulling van uw evenement, de beste presentatietechnieken en uw strategische doelstellingen. Heeft u weleens gedacht aan een bekende dagvoorzitter, een spectaculaire openingsact, een trendwatcher of een succesvolle ondernemer uit een andere branche? Samen komen we tot tal van originele ideeën die uw presentaties kracht bij zetten.

Vaak bestaat de basis van een evenement uit het plenaire programma; oftewel de headliners op het Mainstage van uw congres of evenement. Het imposante led-decor in het theater verzekert u van een impactvolle presentatie. In het theater worden PowerPoint presentaties ondergeschikt aan krachtige en sprekende animaties die uw evenement op spetterende wijze weergeven.

Presentatie

Presentatietechnieken
Afhankelijk van het type evenement zijn verschillende presentatietechnieken denkbaar. Wilt u de dialoog aangaan d.m.v. stellingen met deskundigen, denk dan eens aan een talkshow setting met een ware talkshowtafel met presentator.

Is het doel om uw gasten te inspireren en te motiveren? Ontdek dan met ons de mogelijkheden van het led-decor en de kracht achter beeld.

Met een intiemere setting is het eenvoudiger contact te maken met uw bezoekers en de interactie op te zoeken. Denk hierbij aan The Club, of presenteer in de Pianobar voor een 360 graden publiek.

Wilt u de mening van uw bezoekers horen d.m.v. een Q&A of zit er veel relevante kennis in de zaal; maak dan gebruik van een Catchbox (werpbare microfoon) of zoek de interactie op met een digitale applicatie zoals Buzzmaster.

Sprekers

Sprekers vormen de line-up van uw evenement. Veel bezoekers beschouwen het dan ook als “reason to visit”.. of om toch niet te gaan. We zien vaak binnen de branche dat het inhoudelijke programma is afgestemd op de organiserende partij – terwijl eigenlijk de bezoeker centraal hoort te staan. Stem uw sprekers daarom af op de doelgroep en denk ook aan gastsprekers buiten de branche. We assisteren u graag met het inhoudelijke programma.

Dagvoorzitter
Een dagvoorzitter is de gastheer van uw evenement, de presentator van uw programma en verbindt de sprekers aan elkaar.

Interactie

Buzzmaster
Benut de inzichten van uw publiek en betrek ze bij uw programma; met Buzzmaster verandert u de mobiele telefoons van uw publiek in interactieve devices. Het maakt het mogelijk om te stemmen in polls, direct vragen te stellen, reacties te posten en ideeën in te sturen. De uitslag verschijnt automatisch in percentages op het grote beeld. Achteraf ontvangt u bovendien een uitdraai met alle statistieken. Voor een optimale inzet van Buzzmaster adviseren wij gebruik te maken van een ervaren dagvoorzitter.

Catchbox
De Catchbox is een draadloze microfoon waarmee u kunt gooien. Het publiek krijgt de microfoon toegeworpen en moeten deze vangen en doorgeven. Vanuit die speelse energie kunt u vragen stellen en zij reageren – leuk voor Q&A’s en wanneer u opzoek bent naar een speelse interactie.

Vragen?

Contact

Presentatie

Sfeerfoto's