Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Marketing & sales

Van een pakkende uitnodiging, online ticketing, narrowcasting tot een green screen. Dankzij onze in-house kennis en partners kunnen we u in het complete marketing en salestraject adviseren en assisteren

Foto- & Videograaf
Voor extra verbinding met uw deelnemers na het evenement kunnen wij u voorzien van prachtige foto’s, video’s of zelfs een aftermovie. Deze wordt gemaakt door een professionele foto- of videograaf!

Cadeaus & Goodiebags
Uw gasten in het zonnetje zetten of bedanken? Wij kunnen zorgen voor een mooie bos bloemen, goede fles wijn of passende goodiebags.

Logo & Bedrijfsvermelding
Studio’s Aalsmeer kan uw bedrijf en logo op verschillende wijzen tonen. Van vlaggen, een vermelding op het LED-scherm op de gevel en narrowcasting tot aan het verlichten van de locatie in uw bedrijfskleur. In het theater is zelfs het 220 m² LED-scherm volledig te personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en we assisteren u hier graag bij.

Ticketing
Op diverse wijzen kunt u tickets verzorgen voor uw evenement. Wij stellen u graag voor aan onze vaste partner Ticketpoint. Zoekt u naar een kosteloos alternatief, dan kan Eventbrite uitkomst bieden.

Uitnodigingen
Een uitnodiging kan zoveel meer zijn dan een mondelinge mededeling of e-mail. Zorg bijvoorbeeld voor een uitnodiging passend bij het evenement of een creatieve landingspagina online voor registraties. 

Marketingondersteuning via Studio’s Aalsmeer

Afhankelijk van het type evenement kan Studio’s Aalsmeer een ondersteunende bijdrage leveren in de promotie. Diverse communicatiemiddelen waaronder nieuwsbrieven, social media en een uiting op de website kan in overleg worden ingezet.

 

Vragen?

Contact

Marketing & sales

Sfeerfoto's