Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Entertainment

Als bakermat van de Nederlandse entertainment en televisie mag het op een evenement in Studio’s Aalsmeer eigenlijk niet ontbreken aan entertainment. Niet alleen tijdens personeelsfeesten of gala’s kan entertainment een grote bijdrage leveren. Ook bij een productpresentatie of congres kan entertainment ervoor zorgen dat uw gasten van begin tot eind geboeid zijn.

Muziek

Feestband
Een feest waarbij het dak ervan af moet? Zo letterlijk gaat dat helaas niet in Studio’s Aalsmeer. Wel kunnen we zorgen voor de juiste band die het spreekwoordelijk voor elkaar krijgt bij uw publiek. Wij beschikken over een groot netwerk aan feest- en coverbands.

Pianist
Ontvang uw gasten op gepaste wijze in de Pianobar met een pianist(e). Zij spelen van klassiek tot modern en indien gewenst met begeleid met zang. Het kan ook feestelijker met onze professionele, zingende pianisten. Zij spelen tijdens het diner of binnenkomst sfeermuziek en zorgen dat later op de avond de voetjes van de vloer gaan. Verzoeknummertjes zijn natuurlijk welkom!

Hollandse zanger(es)
Meezingen op smartlappen of op moderne hits van nu? Zet een Nederlandstalige zanger in en maak van uw evenement een knalfeest. Denk ook aan de combinatie Hoek van Holland met een Nederlandstalige zanger, een “perfect match”!

Comedy

Humor is een van de belangrijkste onderdelen van een programma. Humor verbind en zorgt voor de juiste sfeer. In samenwerking met Badaboom selecteren wij voor evenementen professionele cabaretiers en stand-up comedians. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij stand-up comedy shows, hilarische workshops, toespraken op maat voor directieleden en geniale ijsbrekers op netwerkevenementen.

Show

Openingsact: LeDgends
Een congres of evenement openen met een lichtspektakel? Met LeDgends maakt u een onvergetelijke en overweldigende indruk. Het ballet in LED uniform heeft een rauw randje en een fantastische choreografie.

Dinnershow met modulaire opbouw
De Dinnershow Brooklyn Nights is bij uitstek geschikt voor eindejaarsfeesten, incentives, relatie-evenementen en personeelsfeesten. De gehele show zien als een VIP, instromen in het theatergedeelte van de show, of na het diner andere plannen? Dat is geen enkel probleem. Brooklyn Nights is modulair opgebouwd, zodat er altijd een passend aanbod is voor uw ideale avond uit, gelegenheid en doelgroep.

Vragen?

Contact

Entertainment

Sfeerfoto's