Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Culinair

Studio’s Aalsmeer maakt van uw evenement een smaakvolle betekenis! Met ons eigen team van chefs, creatieve foodconcept ontwikkelaars en horecamedewerkers vervullen we elke culinaire wens naar volle tevredenheid.

Tijdens een beurs, congres of meeting wordt de verzorging van het eten en drinken voor u uit handen genomen. Uw cateringwensen worden besproken en vertaald naar een passende invulling. Wat dacht u van een smaakvol ontbijt of heerlijke lunch inclusief vers brood uit onze eigen bakkerij? En een speciaal voor u ontwikkeld luxe diner of borrel met verrassende hapjes? Elk voorstel is maatwerk om de culinaire invulling bij uw wensen en thema aan te laten sluiten. Daarbij kan er uiteraard rekening gehouden worden met uw voorkeur voor vegetarische of biologische gerechten.

Culinaire concepten op maat

 • Foodstations met live Cooking
 • Seated dinner
 • Walking dinner
 • BBQ
 • Buffet
 • Bites
 • Sweets

Gezond en verantwoord
Eerlijke producten en vers duurzaam eten staat hoog in het vaandel bij ons. Per evenement kijken we naar de beste culinaire invulling en houden we rekening met seizoensproducten, lokale producten en keukens. We laten ons graag inspireren op basis van uw wensen.

Service
Bent u van plan om een evenement te organiseren maar benieuwd naar wat we uw gasten gaan serveren? We nodigen u graag uit voor een proeverij met bijpassende wijnen.

Een passend drankenassortiment

Van zorgvuldig gekozen huiswijnen tot een exclusief wijnarrangement dat complementerend is aan het diner. Of een proeverij van speciaal bieren, welkomstcocktails  en een espresso tuk-tuk. Ook de dranken dragen bij aan het karakter van uw evenement.

De basis ligt in het type drankarrangement dat we naar uw wensen kunnen aanvullen:

 • Drankarrangement per uur per persoon
 • Op nacalculatie
 • Op nacalculatie met plafond

Nationaal drankassortiment
Met het nationaal drankassortiment hebben uw gasten de keuze uit een breed assortiment van aloholische en non-alocholische dranken. Denk daarbij aan:

 • Koffie en thee
 • Diverse frisdranken
 • Bier
 • Huiswijnen
 • Binnenlands gedistilleerd (port, sherry, jenever, vieux)

Internationaal drankassortiment
Organiseert u een feestavond waarin het uw gasten aan niets mag ontbreken? Kies dan voor het internationaal drankassortiment zodat uw gasten kunnen genieten van mix drankjes met Whisky, Rum, Gin en Tequila.

Specials

Welkomstcocktail
Hecht u waarde aan een mooi gebalanceerde totaalbeleving tijdens uw evenement? Maak direct indruk met een welkomstcocktail. We beschikken over een breed assortiment cocktails en selecteren per evenement het bijpassende glaswerk en garnituur. Uiteraard zorgen we voor een vlotte uitgifte vanuit onze bars.

Bubbels
Iets te vieren? Kom direct in de sfeer en ontvang uw gasten met een feestelijk glas prosecco of Champagne. Maak het ontvangst compleet met hostesses in opvallende kostuums.

Speciale wijnen
Zodra de culinaire invulling bekend is maken we op verzoek graag een bijpassend wijnarrangement. Uiteraard is het mogelijk om de wijnen voor te proeven in combinatie met de gerechten die we op uw evenement gaan serveren.

De Espresso TukTuk
Een originele eyecatcher en tegelijkertijd een spraakmakend uitgiftepunt. Vanuit de Espresso TukTuk maakt een barista cappuccino’s, Latte Macchiato’s en andere heerlijke koffie varianten. Ook is het een leuke afsluiter van uw evenement met een coffee-to-go.

Scented waters
De hit vanuit 2017: scented Waters, oftewel ijswater met uiteenlopende smaken van vruchten en kruiden. De presentatie is kleurrijk en verfrissend vanwege de grote doorzichtige waterkannen. Leuk feitje: de waterkannen hebben een tap, dus zijn ideaal voor selfservice!

Meinders Catering

Studio’s Aalsmeer Evenementen is onderdeel van Meinders Catering. De synergie tussen locatie en catering zorgt voor een culinaire beleving, waarmee u een blijvende indruk zal maken op uw gasten.

WerQdag

We werken met ons eigen horecateam. Ze zijn vakbekwaam, representatief en hebben oog voor kwaliteit. Ze gaan gekleed in kleding passend bij de locatie en dragen altijd een grote glimlach!

Vragen?

Contact

Culinair

Sfeerfoto's