Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Yalfest 2018

Op 22 april 2018 wordt voor de derde keer YALFest NL georganiseerd: een festival voor YA-lovers met workshops, vele activiteiten én internationale topauteurs. Onder andere Sarah Pinborough, Sara Holland en Taran Matharu zijn aanwezig.

Wat kun je verwachten van YALfest 2018?

Allereerst: heel veel boekenliefde natuurlijk! YALfest NL is een festival dat helemaal in het teken staat van YA en YA-fans (hoe oud of jong je ook bent). Twijfel je om alleen te komen? Zet een berichtje op Twitter of Facebook: vorig jaar zagen we dat er spontane YALFest-groepjes ontstonden!

Signeersessies

Je krijgt natuurlijk de kans om je boeken te laten signeren door je lievelingsauteur(s)! Daarbij zit er van elke auteur een bookplate in je goodiebag.

Leuke workshops

Wij zorgen wederom voor toffe en leerzame workshops. Dit jaar hoef je bij het kopen van je kaartje niet aan te geven welke workshop je wilt doen, dat komt later.

Een informeel avondprogramma

Gezellig keuvelen met alle auteurs, dansen rond de piano of gewoon lekker kletsen met mede-booklovers. Wees er wel snel bij, want voor het intieme avondprogramma zijn slechts 200 tickets beschikbaar.

Informatie

Locatie
Diverse locaties


Datum
22.04


Prijs
€41.00


Categorie
theater

Yalfest 2018

Sfeerfoto's