Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Comedyclub Aalsmeer met De Braboneger

Op 30 november is de seizoensopening van Badaboom’s Comedyclub Aalsmeer: die mag je niet missen! Dit is de eerste editie van het nieuwe seizoen waar je een avond achterover leunend kunt lachen om de meest hilarische grappen van stand-up comedians.

In de intieme en sfeervolle cabaret club van Studio’s Aalsmeer wordt het seizoen van de Badaboom Comedyclub gestart met een prachtige line-up. Onder meer Steven Brunswijk – De Braboneger, Ruud Smulders en aanstormend talent Luuk van der Vaart vertonen hun kunsten op het podium van The Club. Welke comedian de line-up compleet maakt blijft nog even geheim. Wel kunnen wij verklappen dat MC Menno Stam weer aanwezig is om de avond aan elkaar te praten en de stand-up comedians aan je voor te stellen. Zorg dat je hier bij bent!

Line-up

  • Ruud Smulders – De Alpaca’s & Dwars door de Week
  • Surprise Act
  • Aanstormend talent: Luuk van der Vaart
  • Headliner: Steven Brunswijk – De Braboneger
  • MC: Menno Stam

Tijden
De show begint om 20.30 uur in The Club van Studio’s Aalsmeer. De deuren zijn vanaf 20.00 uur geopend. Tijdens de optredens van de comedians van Badaboom brengt de bediening de hapjes en drankjes aan tafel. Kortom: een ontspannen en hilarisch avondje uit met vrienden, familie of je partner!

Informatie

Locatie
The Club


Datum
30.11


Prijs
€13.50


Categorie
comedy

Comedyclub Aalsmeer met De Braboneger

Trailer

Comedyclub Aalsmeer met De Braboneger

Sfeerfoto's