Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

R&B Legends – 11 Year Anniversary met RE-PLAY

Hét R&B eindejaarsevenement van Nederland is in aantocht! Naar aanleiding van alle uitverkochte edities van de voorgaande jaren wordt er dit jaar groots uitgepakt tijdens het 11 jarig jubileum van R&B Legends met niemand minder dan RE-PLAY live on stage.

De avond zal in diverse zalen plaatsvinden waardoor er voor een ieder iets te beleven valt. Zo is Area 2 geheel toegewijd aan de deejays van Groove Inc. die bekend staan om hun goede smaak binnen de Disco Dance Classics genre.

 

AREA I: R&B LEGENDS MET LIVE ON STAGE RE-PLAY !!

In de imposante Brooklyn Night zaal kun je genieten van de beste R&B hits uit de jaren ‘90 en ‘00. Speciaal voor ons 11 jarig jubileum hebben wij de Nederlandse R&B Legends groep Re-Play uitgenodigd voor een spetterend live optreden. Het optreden zal plaatsvinden vanaf 00:30 uur. Voor en na het optreden zal de avond muzikaal worden ingevuld door beste R&B deejays van Nederland.

AREA II: OLDSKOOL AT R&B LEGENDS

Zijn zij erbij?! Jazeker de heren van Groove Inc. zijn erbij met hun eigen zaal tijdens het eindejaarsevenement van 2019! Groove Inc. staat al geruime tijd bekend om hun diepgaande Oldskool avonden in de Randstad. Zij zullen ervoor zorgdragen dat de ultieme clubkrakers uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 voorbij zullen komen tijdens Oldskool at R&B Legends.

 

AREA III: SLOW JAMS

Area 3 is volledig voor de Tortelduifjes, de Lovers & Friends waarbij de dosis Slow goed vertegenwoordigt zal zijn met de zwoelste ballads, tijd om met je partner of lover heerlijk te slow dansen oftewel schuifelen…  De Slow zal worden afgewisseld met de Jams: en bij de Jams moet je  denken aan de 90’s New jack Swing Classics & de echte Caribbean van toen met Salsa, Merengue, Bubbling & Dancehall. Dus bereid je voor op een warme avond!

 

Dresscode en leeftijd:

R&B Legends is toegankelijk vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Glitter & Glamour!

 

The Legends celebrate 11 Year Anniversary… Save the date for the last dance of 2019!

Informatie

Locatie
Diverse locaties


Datum
28.12


Prijs
€17.50


Categorie
muziek