Offerte aanvragen

Datum

Aantal personen

Omschrijving

Naam

Telefoon

Emailadres

Bedrijf

Finaleshow Elite Model Look

Elite Model Look, opgericht in 1983, is ‘s werelds meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd. Supermodellen zoals Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Yasmin Wijnaldum en Birgit Kos zijn tijdens de castingdagen ontdekt. Elk jaar nemen duizenden kandidaten uit 30 landen deel aan deze buitengewone modellenwedstrijd welke een lanceerplatform is, niet alleen voor een modellen carrière, maar ook voor het wereldtoneel.

Nationale Finale Show in Studio’s Aalsmeer

12 oktober is dé dag waar de finalisten maanden naar toe hebben geleefd. Nadat de crew van Elite Model Look door het hele land is gegaan, zijn 8 jongens en 8 meisjes geselecteerd voor de Finaleshow in Studio’s Aalsmeer. De winnaars van de Nationale Finale krijgen naast een contract bij Elite Model Management een plaats in de Wereld Finale, waar ze kans maken op een internationaal contract bij Elite World t.w.v. €150.000,-. De presentatie van de finaleshow ligt in handen van niemand minder dan Lieke van Lexmond!

Na een spectaculaire finaleshow hebben gasten toegang tot een onvergetelijke afterparty met diverse acts en tevens gaat het dak eraf in Down Town met live DJ! Tijdens deze afterparty geniet je van een all in drankenarrangement.

Voor de finaleshow zijn diverse arrangementen beschikbaar. Beleef de avond als VIP en wees van alle gemakken voorzien; entertainment, culinaire verwennerij, toegang tot alle in-house locaties en het live bijwonen van de show. Of maak de show met het Big Apple arrangement live mee in het theater en dans tot in de late uurtjes door op de afterparty, met live DJ in Down Town. Beide arrangementen zijn inclusief drankenarrangement. Geïnteresseerd, klik op tickets of ga naar facebook en meld u aan.

 

Line-up

Entertainment tijdens de show zal worden verzorgd door regisseur/choreograaf Marc Forno. De line-up bestaat uit:

  • Bryan B
  • Richy Brown
  • Kim de Boer

Arrangementen

Big Apple
  • Bekijk de Nationale Finaleshow live in het theater, na de finaleshow dans je tot in de late uurtjes door op de afterparty, met DJ in Down Town.
  • € 25,- per persoon, exclusief servicekosten.
  • Deuren openen om 19.45 uur.
Royal VIP
  • Als Royal VIP bent u van alle gemakken voorzien tijdens de nationale finaleshow van Elite Model Look. Voordat de show begint heeft u toegang tot alle gethematiseerde locaties van het event waar u all-in kunt genieten van diverse hapjes, het uitgebreide drankenarrangement en entertainment. Vervolgens bekijkt u de finaleshow live in het theater. Na de show heeft u opnieuw toegang tot alle locaties voor een spetterende afterparty. Tevens heeft u ook toegang tot de afterparty in Down Town, waar een live DJ aanwezig is.
  • € 99,- per persoon, exclusief servicekosten.
  • Deuren openen om 19.00 uur.

 

Castingdagen

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws. Het EML-team strijkt op zaterdag 14 september neer op het Pieter Vreedeplein in Tilburg om op zoek te gaan naar nieuw talent.

Deelname is mogelijk voor jongens en meisjes van 14 – 26 jaar. Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.com/

 

Op de hoogte blijven van de show? Volg onze socials:

Informatie

Locatie
Theater


Datum
12.10


Prijs
€25.00


Categorie
theater